LIVE – Au luptat pentru libertatea noastra…„ZIUA VETERANILOR DE RAZBOI” marcata astazi la Buzau prin ceremonii militare si religioase (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 28/04/2017 by Iulian Gavriluta

Ziua Veteranilor de Razboi Buzau 2017Veteranii de razboi din Buzau  sunt   comemorati de camarazii de arme, autoritatile locale/judetene si cadrele militare, astazi, vineri, 28 aprilie, incepand cu ora 10.00. Festivitatea de depunere de coroane are loc, ca in fiecare an, la "Monumentul Eroilor Neamului" situat in fata Institutiei Prefectului Judetul

Buzau. Dupa ceremonialul religios si depunerea de coroane va avea loc si o parada militara in care sunt antrenati peste 100 de militari buzoienii si tradiţionala defilare militară pentru comemorarea buzoienilor care au luptat pentru patrie si au supravietuit razboiului. Va avea loc de asemenea si un exercitiu de “Drill Team” executat de catre o subunitate de militari din cadrul Diviziei 2 Infanterie “Getica” si de asemenea vor fi inmanate diplome de excelenta veteranilor de razboi din judetul Buzau .

A.D.

I.G.

Ziua Veteranilor 4

 

Ziua Veteranilor 3

 

Ziua Veteranilor 2

 

Ziua Veteranilor 1