Copiii sunt invitati la un spectacol cu umbre, muzica si…..sperieturi. „Fapte Vitejesti” se joaca astazi pe scena Teatrului „George Ciprian”
Last Updated on 21/04/2017 by Iulian Gavriluta

Fapte vitejesti Teatrul George CiprianDoua reprezentatii astazi, 21 Aprilie: de la ora 11:00 și de la ora 18:00!!! Spectacol cu umbre, muzica, dans si sperieturi. Ce este frica? Ce inseamna sa fii curajos? Odata inteleasa, frica e mai mica, nu te mai poate coplesi. A fi curajos nu inseamna a nu simti niciodata frica. "Noi, adultii de pe scena, cei care primim aplauze si suntem in lumina reflectoarelor,

ne-am temut de aceleasi lucruri de care se tem azi copiii din public, ba ne temem pana in ziua de azi. Si ne vom teme si maine, dar mai putin. Atunci cand vorbesti despre ceea ce simti, in loc sa te desparta de ceilalti, fricile tale te vor apropia de ei." Plecam de la frici usor de recunoscut: frica de paianjeni, frica de apa, frica de intuneric si, dupa ce am recunoscut bine senzatia, ne apropiem de fricile pe care mai greu le mentionam la intrebarea "De ce te temi?" Vorbim in imagini si muzica despre teama de a-i pierde pe cei dragi, teama de schimbare, teama de a gresi, teama de a nu te integra intre ceilalti, de a fi respins, teama ca nu vei fi niciodata bun la toate, iubit de toti, copilul perfect, cu totul lipsit de orice defect. Spectacol sustinut de PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte București si organizat de Teatrul George Ciprian Buzau. Distributia: Ruxandra Coman, Paul Dunca, Selma Dragoș, Smaranda Gabudeanu, Cristina Lilienfeld, Razvan Rotaru. Muzica originala: Marian Citu (Rufi) și George Turliu. Sunet: Florin Ciocan Ligh design: Alexandros Raptis. Pret bilet: 20 lei Pret bilet pentru grupuri de 10 sau mai multe persoane: 15 lei (se aplica automat la cosul de cumparaturi). Biletele se pot achizitiona online: https://eventbook.ro/other/bilete-spectacol-umbre-dans-muzica-live-copii-peste-6-ani Daca intampinati probleme in achizitionare biletelor, office@eventbook.ro sau de la sediul teatrului. Va asteptam cu drag ca sa ne invingem impreuna fricile!

 

E.S.