UPDATE – „ S-a stins mai mult decat un OM…” A murit mult prea devreme…. La doar 39 de ani educatoarea Cristina Georgescu s-a inaltat la cer dupa o grea suferinta

Georgescu CristinaO maladie nemiloasa ce face victime in fiecare zi...Cancerul a smuls din bratele familiei, ale copiilor si ale celor ce o cunosteau pe Cristina Georgescu, educatoarea adorata de copii Gradinitei cu Program Prelungit nr.4 din Buzau. Sufletul ei erau fetita ei si familia, copiii ei de la gradinita pe care in fiecare zi ii inconjura cu dragoste. Atat a fost, boala nemiloasa nu s-a lasat prada medicatiei recomandate de medici ci a vrut sa ne lase pe noi mai saraci, mai goi, mai tristi.... si ne-a lasat. Am inchis catalogul pentru Cristina Georgescu, in Saptamana Luminata cand portile cerului sunt deschise... Doamna Educatoare, pasiti in lumea celor drepti si buni de la noi toti cu nota 10. Trupul neinsufleti a fost depus la capela bisericii „Sf. Stefan” iar inmormantarea va avea loc joi, 20 aprilie, ora 13.00, la Cimitirul Dumbrava.

Dumnezeu sa o ierte!

A.D.

UPDATE - La aceasta ora curtea bisericii "Sf. Stefan" din cartierul buzoian Micro 3 este neincapatoare. Randuri, randuri vin rude, colegi, prieteni si copii, generatii ce au trecut si au crescut in mainile educatoarei Cristina Georgescu. "S-a stins mai mult decat un OM, Cristina avea un suflet minunat. Era pentru noi, toate colegele ei, mama, sora, prietena, umar de sprijin, brat pe care te puteai sustine...", ne-a spus o alta educatoare G.C. colega de mai multi ani. "Pentru copilul meu doamna educatoare a fost modelul lui. Tot ceea ce facea cu copiii facea cu o mare pasiune. Pe toti ii iubea in egala masura, de fapt ce masura...ii iubea nemarginit...", spune cu lacrimi in ochi mama unui copil ce a fost in grupa Cristinei Georgescu.