www.werathah.com costs go to this site

rad studio 2010 software for pc candy for software eye candy

LIVE - Acord semnat la summitul istoric din Singapore: SUA oferă garanții de securitate Coreei de Nord, Kim promite denuclearizarea țării sale / Unii experți spun că documentul e cam ”subțire”

trump Kim 2018Întâlnirea istorică dintre președintele american, Donald Trump, și omologul său nord-coreean, Kim Jong-un, a culminat cu semnarea unui document, potrivit agențiilor de presă internaționale. Nu este încă clar ce au semnat cei doi lideri, însă Trump a oferit asigurări ca mai multe detalii vor fi prezentate la conferința de presă care urmează să aibă loc.

"Am aflat că este un om foarte talentat și că își iubește țara foarte mult", a spus președintele SUA despre omologul său nord-coreean.

SURSA: hotnews

 

Compania VOLKSWAGEN INCHIDE O FABRICA IMPORTANTA. Citeste aici care este motivul

VolkswagenCompania Volkswagen avertizează că fabrica principală din Wolfsburg, Germania, se va confrunta cu închideri temporare în cursul acestui an, din cauza noilor standarde de testare a emisiilor, relatează BBC. La o întalnire cu sindicatele de miercuri, directorul executiv Herbert Diess a recunoscut că îndeplinirea noilor cerințe și obținerea mașinilor noi aprobate pentru vânzare se dovedește a fi o provocare. Compania planifică „zile de închidere” pentru a putea rezolva eventualele probleme la vehicule care urmează a fi aprobate pentru vânzare.

UPDATE - Problema s-a rezolvat! Toata EUROPA IN ALERTA! Cardurile Visa și Mastercard nu mai funcționează pe continent

CarduriToată Europa este în stare de alertă! Cardurile Visa și Mastercard nu mai funcționează pe continent. Momentan nu se știe care este motivul. „Amploarea fenomenului nu este înca cunoscută, foarte mulţi oameni discutând pe reţelele sociale despre faptul că nu pot folosi cardurile Visa, că le sunt respinse plăţile la magazine sau la benzinării“, arată „The Guardian“.

La ce sa ne asteptam? Un INCENDIU DE PROPORTII a izbucnit la Cernobîl

Incendiu CernobalUn important incendiu a izbucnit marţi în zona de excludere din jurul centralei accidentale de la Cernobîl, au anunţat autorităţile ucrainene, dând asigurări că nu s-a detectat vreo creştere periculoasă a nivelului radiţiilor, relatează AFP. ”Nicio agravare a nivelului radioactivităţii nu a avut loc în zona de excludere şi nici în teritoriile adiacente”, a anunţat într-un comunicat administraţia acestei zone.

LIVE - NUNTA REGALĂ 2018 - Prinţul Harry şi Meghan Markle: o poveste de dragoste la prima vedere. Afla totul despre protocol, organizare si semnificatia ceremoniei

Nunta regalaPrinţul Harry şi Meghan Markle susţin că a fost dragoste la prima vedere pentru ei şi că amândoi au simţit că scurta lor primă întâlnire aranjată pe nevăzute ar putea să devină ceva foarte important. Întâlnirea lor a fost aranjată de un prieten comun, pe când fosta actriţă americană era în trecere prin Londra, în iulie 2016.

FOTO - Vizita Sefului de Stat Major al misiunii Resolute Support în campul românesc din Kandahar

Afganistan 2018 News Buzau 0001Duminică, 6 mai, militarii Batalionului de Protecția Forței „Vulturii Carpaților” au fost vizitați de către Șeful de Stat Major al Misiunii Resolute Support, generalul locotenent(Deu) Johann Langenegger, aflat în vizită la Comandamentul de Instruire, Consiliere și Asistență din Regiunea de Sud (TAAC-South). În cadrul vizitei, domnia sa a dorit să se întâlnească cu militarii implicați în incidentul din data de 30 aprilie.