ACCIDENT FEROVIAR GRAV! Coliziune intre doua trenuri in Austria. Peste 50 de persoane ranite

Accident feroviarZeci de persoane au fost rănite vineri dimineaţă în urma coliziunii a două trenuri în gara centrală din oraşul Salzburg, situat în vestul Austriei, a relatat presa locală, citată de dpa. Cele două trenuri s-au lovit cu puţin timp înainte de ora locală 05:00 (03:00 GMT), a anunţat site-ul de ştiri Salzburg24.

INTREBAREA ZILEI - Ce credeti, va escalada conflictul in Siria? Cititi aici o analiza facuta de un reputat expert in politica externa

Razboi SiriaCristian Diaconescu, fost ministru de Externe, apreciază, într-o declaraţie acordată sâmbătă, că va exista o reacţie din partea Rusiei legată de atacul din Siria, dar situaţia nu va escalada necontrolat, astfel România nu va fi implicată în acţiuni militare semnificative, doar diplomatic."Sigur va exista un răspuns din partea Federaţiei Ruse, dar, după părerea mea, va fi limitat, proporţional cu nivelul atacului.

VIDEO - UPDATE- Atacatorul, o femeie, S-A SINUCIS. Atac armat la sediul central YouTube din California: Impuscaturi si dâre de sânge pe jos

Atac Youtube

Un atac armat a avut loc, marți seara, la sediul YouTube din nordul Californiei. Potrivit unor surse de securitate, cel puțin două persoane ar fi fost rănite.Cel puțin două persoane ar fi fost lovite de gloanțe, conform unor surse de securitate citate de LA Times.

UPDATE - LIVE - BREAKING NEWS - Franţa şi Marea Britanie au bombardat poziţii din Siria / Donald Trump a anunțat că a ordonat "lovituri de precizie" / Sirienii spun că au fost avertizaţi din vreme de Rusia

ATACPreşedintele american Donald Trump a anunţat vineri că a ordonat o operaţiune militară împotriva Siriei, împreună cu Franţa şi Marea Britanie, pentru a pedepsi regimul lui Bashar al-Assad, pe care îl acuză de un atac chimic in Douma, care a ucis cel puţin 60 de persoane, scrie AFP.

8:37 Iranul, principalul aliat regional al regimului de la Damasc, vorbește despre "consecințele atacului" asupra regiunii și a condamnat ferm atacul.

LIVE - Mark Zuckerberg ”dă socoteală” în fața Congresului American despre Cambridge Analytica. FACEBOOK isi incepe declinul?

FacebookLa aproximativ o lună după ce a izbucnit scandalul legat de Facebook și Cambridge Analytica, Mark Zuckerberg a fost chemat în fața Congresului Statelor Unite. Mark Zuckerberg este CEO-ul și fondatorul Facebook. Deși amploarea rețelei de socializare a explodat în ultimii ani, principiile de bază pe care funcționează platforma rămân în continuarea cele definite de Zuckerberg în urmă cu aproximativ 14 ani.

VIDEO - Nicolas SARKOZY, fostul presedinte la Frantei, a fost RETINUT pentru bani primiti ilegal din Libia in campania electorala

Sarkozy NicolasNicolas Sarkozy este anchetat pentru finanţarea ilegală a campaniei prezidenţiale din 2007, informează Reuters. Reţinerea fostului şef de stat francez ar putea să dureze până la 48 de ore. Nicolas Sarkozy a fost plasat în custodie la sediul poliţiei judiciare din Nanterre (Hauts-de-Seine), marți (20 martie). El a fost reținut în cadrul anchetei privind finanţarea din Libia a campaniei prezidenţiale din 2007.