thursdaytherapy.net serial number and activation code chief architect x8 download for pc autodesk autocad 2016

you could look here click here for more info download streets trips 2013 acrobat xi standard for os x product key and serial number click reference

Haideți să câștigăm și finala! Băieții lui Mersoiu joacă cu medaliile de campioni pe masă!

FOTBAL BZLa sfârșitul acestei săptămâni, rugbistii de la SCM Gloria Buzău vor evolua în ultimul meci al acestui sezon la București, pe stadionul Arcul de Triumf, în compania formației Tomitanii Constanta. Miza, medaliile de campioni ale Diviziei Naționale de Seniori pe care, cu prisosință, băieții noștri le merită din plin.

Partida se va disputa sâmbătă 19 mai, de la ora 13.00, și suntem convinși că în tribunele de la arena Arcul de Triumf suporterii buzoieni vor fi prezenți în număr cât mai mare. Buzoienii au terminat sezonul regulat pe prima poziție a clasamentului și apoi au eliminat pe RC Bârlad în semifinalele competiției, în timp ce constănțenii au învins în cealaltă semifinală pe CS Năvodari. Indiferent de rezultatul finalei, ambele echipe vor evolua din sezonul următor în Superligă. Pentru medaliile de bronz vor lupta CS Năvodari și RC Bârlad, care se vor întâlni pe același stadion de la ora 11.00.

C.P.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

NEWS BUZAU TE TRIMITE LA CINEMA!cinematograf happy cinema 1250x150