UN ARTICOL PE ZI

Ieri 27.08.a.c. la ora 21:15, prin sistemul 112, s-a primit un apel de urgenta ce semnala un incendiu in baza furajera a unei ferme de pe raza comunei Amaru. La fata locului s-au deplasat sase autospeciale de lucru cu apa si spuma ( patru – Detasamentul de Pompieri Mizil, doua – Detasamentul de Pompieri Buzau), iar pentru coordonarea interventiei s-a deplasat grupa operativa a inspectoratului. Ajunsi la fata locului s-a constatat ca incendiul se manifesta cu violenta arzand

Fotbal Liga 3: Una da, alta ba!

liga 3 bzEvolutii diametral opuse pentru cele două echipe buzoiene in etapa 20 din liga 3. Performeri au fost jucătorii de la Metalul care s-au deplasat la Agricola Borcea cu gândul doar la cele 3 puncte puse în joc. La capătul unei evoluții de excepție, buzoienii și-au respectat statutul de favoriți și au câștigat cu un categoric 5-2.

 

În urma acestui rezultat, Metalul Buzău ocupă locul 5 cu 40 puncte in clasamentul seriei. Etapa următoare, buzoienii vor evolua pe teren propriu cu Victoria Traian, sâmbătă 21 aprilie.

In schimb, CSM Ramnicu Sărat a avut parte de o deplasare infernală la una dintre favoritele la promovare, Axiopolis Sport Cernavodă.

Din păcate, râmnicenii, care plecau cu a doua șansă, s-au întors cu tolba goală dupa un eșec sever 0-4. După acest meci, CSM Râmnicu Sărat ocupă locul 9, cu 24 puncte, in clasament și etapa viitoare va evolua la Progresul Spartac.

Primele trei poziții în clasament sunt ocupate de SSC Farul Constanța 49p, Progresul Spartac 49 și Axiopolis Sport Cernavodă 47.

C.P.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează