UN ARTICOL PE ZI

Ieri 27.08.a.c. la ora 21:15, prin sistemul 112, s-a primit un apel de urgenta ce semnala un incendiu in baza furajera a unei ferme de pe raza comunei Amaru. La fata locului s-au deplasat sase autospeciale de lucru cu apa si spuma ( patru – Detasamentul de Pompieri Mizil, doua – Detasamentul de Pompieri Buzau), iar pentru coordonarea interventiei s-a deplasat grupa operativa a inspectoratului. Ajunsi la fata locului s-a constatat ca incendiul se manifesta cu violenta arzand

FOTO - STRALUCITORI PE PODIUM! 18 medalii la Campionatul European de Karate pentru copiii de la CSA Ronin Dyn Kyokushin Buzau

Campionii 1RONIN DYN BUZAU este cel mai "tanar" club de Karate Kyokushinkai participant la Campionatul European de Karate Kyokushinkai Traditional Open, Ed. A VII-a,  ce s-a desfasurat la Sibiu intre 28/29 iulie.

Clubul buzoian s-a prezentat cu 15 participanti ( 12 la prima competitie) , care au obtinut 18 medalii :  5 locuri I, 5 locuri II , 5 locuri III si 3 locuri IV. Competitia a fost deschisa participarii practicantilor de karate kyokushinkai destinata categoriilor de copii, juniori, tineret, pe toate nivelele valorice, atat la sectiunea Kata, cat si la Kumite.

Felicitari copiilor, antrenorilor in egala masura parintilor pentru tot efortul si sprijinul acordat in egala masura parintilor pentru tot efortul si sprijinul acordat!

E.S.

 

Campionii 2

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează