UN ARTICOL PE ZI

Ieri 27.08.a.c. la ora 21:15, prin sistemul 112, s-a primit un apel de urgenta ce semnala un incendiu in baza furajera a unei ferme de pe raza comunei Amaru. La fata locului s-au deplasat sase autospeciale de lucru cu apa si spuma ( patru – Detasamentul de Pompieri Mizil, doua – Detasamentul de Pompieri Buzau), iar pentru coordonarea interventiei s-a deplasat grupa operativa a inspectoratului. Ajunsi la fata locului s-a constatat ca incendiul se manifesta cu violenta arzand

Primele rezultate ale competitiei sportive „CUPA CARTIERELOR”. Citeste aici ce meciuri se disputa astazi

Cupa Cartierelor BuzauZilele acestea, potrivit informatiei oficiale a IPJ Buzau participantii la “Cupa Cartierelor” la fotbal au aflat primele rezultate in cadrul campionatului „Cupa Cartierelor” la minifotbal, organizat la initiativa politistilor de proximitate din cadrul Politiei Municipiului Buzau. Rezultatele primelor meciuri  la categoria „16 ani”:

 

GRUPA  A    16 ANI

MICRO 14 – UNIRII NORD    1-8

ECONOMIC – MARGHILOMAN  1-3

SCOALA NR. 14 – BAZAR     9-5

Etapa a 2 a

MICRO 14 – BAZAR   4 -2

UNIRII NORD – MARGHILOMAN   4 -1

SCOALA NR 14 – ECONOMIC   2-5

GRUPA  B     16 ANI

MICRO 3 – DOROBANŢI      1 -2

CRANG    – BALCESCU      3 -3

Etapa a 2 a

BALCESCU – DOROBANŢI     1-2

RACHITEI – CRANG       4 -3

Astazi, pe stadionul Metalul  din municipiul Buzau,  incepand cu ora 09.00 se vor disputa cinci meciuri la categoria 16 ani, iar incepand cu orele 18.00, opt meciuri la categoria 20 de ani. Gandita ca alternativa oferita copiilor şi tinerilor din Buzau pentru petrecerea timpului liber, „Cupa Cartierelor” este organizata de Poliţia municipiului Buzau, prin poliţiştii de proximitate, in colaborare cu reprezentanti din cadrul institutiilor partenere: Consiliul Judeţean Buzau, Direcţia Judeţeana pentru Sport şi Tineret Buzau, Crucea Roşie Buzau, Asociaţia Judeţeana de Fotbal Buzau si Clubul de Fotbal  Metalul Buzau.

E.S.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează