Descindere a unei echipe de tip “Commando” a FRF la un meci de Liga a V-a din Buzau sau pretext pentru o intalnire de taina in vederea resuscitarii Centrului de Excelenta “Tricolor 11”?

Commando FRF AJOFM BZUn proiect nascut mort – asa am putea spune despre constructia unul Centru de Excelenta al FRF numit “Tricolor 11” la Buzau. Dupa ce proiectul a fost anuntat cu surle si trambite la nivel local si national, stirea s-a dezumflat incet incet odata cu aparitia in public a raportului Curtii de Conturi care anunta “ilegalitatea” infiintarii unor astfel de Centre.

Rand pe rand Centrele din tara de abia puse pe picioare si proiectul de la Buzau au cazut sau a fost puse pe “stand by” de mai marii orasului. Cel mai ridicol in aceasta “afacere” a fost ca deobicei primarul orasului – Donald Tom care prima data a spus ca anul acesta nu va putea sprijini sportul, ca apoi sa revina, dupa vizita altui commando FRF si sa informeze buzoienii ca…sprijina crearea unui Centru de Excelenta, desi voci din CLM ii tot atrageau atentia ca este o finantare..ilegala. In final, Donald Tom a trebuit sa retraga finantarea pentru Centrul de Excelenta de teama sa nu-l ia DNA-ul ca pe predecesorul sau de la Palatul Comunal. Iata ca nu mai departe de ieri (duminica 12.03.2017), un “commando” al FRF a descins la Buzau pentru a mai discuta despre resuscitarea Centrului de Excelenta “Tricolor 11”. Ca pretext pentru vizita a fost un meci de fotbal din Liga a V-a de la Limpezis (Vointa, echipa din localitate si AS Caldarasti). Evident vizita oficialilor si a autoritatilor locale a fost cu tot tacamul – poze cu primarul si alte alea. Vizita nu putea ocoli alte obiective din judet si…sala de la LPS, unde au asistat la doua meciuri de futsal ale echipelor buzoiene, Fortius si Luceafarul. La meci au fost prezenti, in afara de unele persoane din conducerea CJ doar apropiatii gastii Bodescu (Burleanu, Ciprian Paraschiv si altii).

 

I.G.

 

Commando FRF AJOFM BZ

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează