FOTO/VIDEO “Cupa prieteniei“ - UPDATE A inceput finala dedicata arbitrilor si observatorilor. Fotbal de sala, la a II-a editie. La competitia sportiva gazduita in Sala Sporturilor „Romeo Iamandi“, participa si presedinte FRF Razvan Burleanu

Cupa Prieteniei 1Regal de fotbal de sala la Buzau -  “Cupa prieteniei“ – jucata pentru a II-a oara la noi (Competitia este la cea deja la a XVI-a editie nationala) a debutat vineri 16 decembrie a.c. (ora 13:00) si continua astazi,sambata, 17 decembrie in prezenta presedintelui Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Razvan Burleanu.

El va intra in teren in cadrul unui meci, programat de la ora 17:00, intre reprezentantiva FRF si cea a reprezentantilor asociatiilor judetene de fotbal din tara. La competitie participa atat secretarul general al FRF Radu Visan, secretarul general adjunct Gabriel Bodescu cat si presedintele AJF Buzau Adi Petre, precum si fostii internationali Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu. Finala este programata sambata la ora 18,00. si este dedicata arbitrilor si observatorilor din toata tara. “Vom profita de prezenta  presedintelui Burleanu si vom organiza si o sedinta, in cadrul careia reprezentantii asociatiilor judetene de fotbal din tara vor discuta cu oficialii FRF despre modalitati de dezvoltarea a fotbalului la nivel de juniori“ a precizat presedintele AJF Buzau, Adrian Petre. 

I.G.

UPDATE - In urma cu cateva minute arbitrul a fluierat inceputul primei reprize de fotbal in sala a finalei de la "Cupa Prieteniei", finala dedicata tuturor arbitrilor si observatorilor din tara. 

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează