Metalul Buzău, spectacol de gală! Vezi aici rezultatele complete ale etapei

fotbal liga buzauÎn cadrul etapei 21 din Liga III-a de fotbal, Metalul Buzău a primit replica formație Victoria Traian pe terenul sintetic din Crâng. Buzoienii plecau ca mari favoriți și au reușit un joc de excepție la capătul căruia s-au impus cu 7-1(4-1). Recital de goluri prin care Metalul și-a încântat suporterii care au aplaudat la scenă deschisă reușitele favoriților. Mihai Ion de două ori, Ionuț Radu cu trei reușite, Alin Iacob și Valentin Lungoci sunt cei care au perforat poarta celor de la Victoria Traian, și Metalul continuă forma excelentă pe care o traversează in ultimele etape. După acest succes, buzoienii se situează pe poziția 5 in clasamentul seriei a II-a cu un total de 43 puncte.

Fotbal, Liga a IV-a: SCM Gloria Buzău, din victorie în victorie! Rezultate etapa 21 și clasament

fotbal.bzFotbaliștii antrenați de George Timiș și Vasile Tudose bifează succes după succes in actuala ediție din Liga a IV-a de fotbal și rămân fără înfrângere după 21 de etape. Buzoienii sunt in acest moment principalii favoriți pentru barajul de promovare în Liga a III-a și demonstrează in fiecare etapă că nu au rivali pe măsură.

Rugbistii de la SCM Gloria Buzău, meci de poveste la Constanța! Victorie mare și se vede Superliga!

Rugby BZBuzoienii s-au deplasat la Constanța pentru meciul cu echipa locală Tomitanii sub auspicii nu foarte bune, după toate scandalurile legate de întoarcerea lui Vasile Niță la cârma echipei. Meciul a contat pentru etapa a XII-a a Diviziei Naționale de Seniori și se anunța din start unul foarte dificil, mai ales că în tur, la Buzău, constănțenii au reușit să învingă.

VIDEO LIVE - S-au încheiat alegerile la Federația Română de Fotbal! Vezi aici rezultatele!

FRF AlegeriRazvan Burleanu a fost ales în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal in urma alegerilor desfășurate azi în Casa Fotbalului, sediul F.R.F. La procesul de votare pentru funcția de președinte al FRF au fost prezente 254 de persoane din cele 256 cu drept de vot. Razvan Burleanu a obținut 168 voturi,

Subcategories