Fotbal, Liga 3: Echipele buzoiene și-au aflat adversarele

fotbal BZCele trei echipe care reprezintă județul nostru in Liga 3 de fotbal in sezonul 2018-2019 au fost repartizate în seria 1. Astfel, Metalul Buzău, CSM Râmnicu Sărat și SCM Gloria Buzău vor evolua alături de nume de tradiție din fotbalul românesc cum ar fi echipele din Suceava, Piatra Neamț, Galați sau Bacău. Cele 80 echipe care vor startul in Liga 3 au fost împărțite în 5 serii cu câte 16 formații. Formațiile care se regăsesc în seria 1 sunt următoarele:

FOTO - Ciclism: Cristi Mănăilă, pe DRUMUL DUNĂRII - RANDONNEUR

ciclism Buzau 2018  News Buzau 2Cunoscutul ciclist Cristi Mănăilă a terminat cu bine ultra brevetul de anduranță DRUMUL DUNĂRII - RANDONNEUR desfășurat în perioada 10-15 august 2018. Traseul, unul extrem de lung și de dificil, unde sportivii nu beneficiază de niciun fel de ajutor, a însumat 1440 km cu timp limită de parcurgere 120 ore (5 zile) iar Cristi Mănăilă

Cupa României: Goluri multe la Râmnicu Sărat!

fotbal BZMiercuri 15 august, CSM Râmnicu Sărat și Metalul Buzău s-au întâlnit în derbiul județean din cadrul fazei a doua din Cupa României. Râmnicenii obținuseră o victorie categorică la Voința Lanurile cu 8-1 în prima fază a competiției, în timp ce Metalul a intrat direct in faza a doua.

Handbal, Liga Zimbrilor | HC Buzău 2012- programul turului

handbal BZDupă cum se știe, proaspăt promovați în primul eșalon al handbalului românesc, băieții de la HC Buzău 2012 vor avea parte de un debut foarte greu în sezonul competițional 2018-2019. Minaur Baia Mare, Dobrogea Sud Constanta și Politehnica Timișoara sunt echipele pe care buzoienii le vor înfrunta in primele trei etape, în această ordine. Iată și programul HC Buzău 2012 in turul de campionat:

Fotbal | Sezonul, deschis de Supercupa Județeană

FOTBAL BUZAUSezonul 2018-2019 debutează cu partida SCM Gloria Buzău - CS Voința Lanurile, întâlnire care contează pentru Supercupa Județeană. Reamintim că SCM Gloria Buzău este campioana județului, în timp ce formația CS Voința Lanurile este câștigătoarea fazei județene a Cupei României.

Subcategories