UPDATE - S-AU AFISAT REZULTATELE. Peste 100 de profesori buzoieni au fost declarati ADMIS dupa proba scrisa la CONCURS DIRECTORI 2017

Concurs directorPotrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale, in 17 iulie se desfasoara proba scrisa a concursului. Accesul candidatilor in sali se va face intre orele 8:00 si 8:30. Proba va incepe de la ora 9:00 si va dura maximum 90 de minute.

 

Testul grila va contine itemi prin care se evalueaza in proportie de 50% cunostintele privind legislatia specifica domeniului invatamânt preuniversitar si in proportie de 50% cunostinte privind managementul educational. Candidatilor, responsabililor de sala si profesorilor asistenti li se interzice accesul in sala cu genti, posete, ziare, reviste, carti, caiete, notite sau alte materiale documentare, mijloace electronice, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanta. Candidatii care nu sunt prezenti in sala de concurs la momentul deschiderii plicurilor cu subiecte pierd dreptul de a participa la concurs. Intre 19 si 31 iulie sunt programate proba de evaluare a curriculumului vitae si interviul. In judetul Buzau sunt 83 de scoli nu au fotoliile de director ocupate , 66 de unitati fara director general si 17 fara director adjunct. Pentru cele 83 de functii s-au inscris la concurs un numar de 116 cadre didactice, 78 dintre acestea pentru functiile vacante de director si 38 de cadre pentru functiile de director adjunct.

A.D.

UPDATE - Rezultatele probei scrise pot fi consultate aici: http://isjbz.ro/site/index.php/component/jdownloads/send/106-concurs-directori-2017/1585-rezultate-proba-scrisa-test-grila-la-concursul-pentru-ocuparea-functiilor-de-director-director-adjunct

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 DezamagireElena 17-07-2017 21:35
Curat ghinion are domnul Goidescu de la Liceul Berca! A picat a doua oara proba scrisa si a ratat iar functia de director pentru care se chinuie de doi ani.Suntem toti dezamagiti, am crezut in vorba sa, prefacuta...ea glumea. (Dupa melci)
Citat