IPS Ciprinel Crasnel trebuie CATERISIT! S-a rugat impreuna cu evreii, musulmanii si alti…ecumenisti (FOTO)!

Ciprian Spiridon Firea Pandele muftiuDupa cum se stie, canoanele sfintilor Parinti interzic rugaciunea unui crestin-ortodox facuta impreuna cu un alt credincios de alta religie. Mai mult, sub osanda Sfintilor Parinti care au lasat aceste reguli (Canoane) cad si clericii care cuteaza sa se roage impreuna cu unii ca aceia (se “afurisesc” si “caterisesc”).

 

Iata insa ca asa zisul arhiepiscop al Buzaului si Vrancei – Cezar Spiridon zis si Ciprinel Crasnel incalca frecvent aceste canoane fara ca sa fie tras la raspundere. In ultimul scandal al primarului general al Capitalei (unde nasa acesteia a construit Cathedral Plaza – fiind in litigiu cu arhiepiscopia Catolica) s-a facut aducere aminte si de faptul ca Gabriela Firea a fost cununata religios de Cezar Spiridon zis si IPS Ciprinel. Ea insasi a spus ca la cununie s-au rugat impreuna cu “nasii” de cununie civila care erau ,,mozaici” (?!). Nu este prima data cand IPS Ciprinel face slujbe impreuna cu altii de alte religii, incalcand astfel sfintele Canoane…dar daca a avut tupeul sa-l ameninte pe PF Daniel sugerandu-i “sa nu se bage pe el la Buzau ca altfel spune tot ce se intampla la Patriarhie..?!”, ce sa mai adaugam?

“Gabriela Vrânceanu Firea: Nici eu nu ştiu… Din ianuarie până în iulie, am dormit cu o prietenă, Corina, căreia îi mulţumesc din suflet. La fel şi celorlalte două bune prietene, Ligia Enache – producătoarea emisiunii «Ştirea Zilei», care mi-a fost şi doamnă de onoare la cununie -, precum şi Alina Ban Tarcevschi, care mi-a devenit naşă de cununie religioasă, alături de soţul ei, Cristi (împreună cu un cuplu de prieteni de-ai lui Florin – Daiana Voicu, manager Willbrook, şi soţul ei, Zil -, care ne-au fost naşi la cununia civilă, ei fiind căsătoriţi în rit mozaic, noi, creştin-ortodox).

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/gabriela-vranceanu-firea-m-am-maritat-cu-pandele-ca-sa-nu-traim-in-pacat-503963

“Sfintele Canoane opresc rugaciunea in comun cu schismaticii si ereticii (Canoanele 10, 11, 45, 47, 65 Apostolice; Canoanele 6, 9, 32, 33, 34 Laodiceea; Canonul 9 al Sfantului Timotei al Alexandrei). Canonul 45 Apostolic porunceste: Episcopul sau… Sfintele Canoane opresc rugaciunea in comun cu schismaticii si ereticii (Canoanele 10, 11, 45, 47, 65 Apostolice; Canoanele 6, 9, 32, 33, 34 Laodiceea; Canonul 9 al Sfantului Timotei al Alexandrei). Canonul 45 Apostolic porunceste: Episcopul sau Preotul sau Diaconul care numai s-ar ruga cu ereticii sa se afuriseasca si daca l-ar primi sa slujeasca ca preot, sa se cateriseasca .

https://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2012/09/25/despre-saptamana-de-rugaciune-uraciune-ecumenica-din-romania/

http://www.newsbuzau.ro/social/5056-ce-vraji-a-mai-facut-ips-ciprian-s-a-rugat-cu-ereticii-vezi-aici-poze-de-la-eveniment-scoase-ulterior-de-pe-siteul-oficial-al-patriarhiei

Iulian Gavriluta

 

gabifireapandelenuntacasatorie

 

Ciprinel muftiul

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #2 prietenul la nevoie se demascacornel poponel 27-07-2017 13:04
amicul ips ciprinel, care nu trecea spre bucuresti fara sa... poposeasca la prietenul sau, ps cornel poponel avea o apreciere despre despre pastoritii sai, care ar fi de trei feluri: prosti, betivi si puturosi, era singurul tip destept de la husi, pacat ca e poponar.
Citat
-3 #1 atacati dar nu calomniatiGeorge 19-05-2017 13:29
Practic si-au pus 2 perechi de nasi din care una pereche erau crestini ortodocsi. Canoanele au fost respectate iar atacul e lipsit de continut. Sunt un adversar declarat al lui Spiridon Crasnel insa chiar si asa, atacurile trebuie sa fie "pe drept" si temeinice caci altfel nu mai suntem credibili!
Citat

NEWS BUZAU TE TRIMITE LA CINEMA!cinematograf happy cinema 1250x150