FOTO – Un gest care poate salva o viata! Peste 30 de militari buzoieni au donat sange pentru o tanara de 30 de ani grav bolnava

Militarii doneazaMiercuri, 17 mai, peste 30 de militari din garnizoana Buzău au participat, în mod voluntar, la campania umanitară de donare de sânge pentru o tânără de 30 de ani la solicitarea unui post tv local, la Centru de Transfuzii Buzău.

 

Această campanie se doreşte a asigura societatea că sprijinirea persoanelor cu probleme medicale grave cere o abordare de echipă, o coeziune a Armatei României şi societăţii civile. Comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, generalul de brigadă Gheorghe Vişan a apreciat că acest gen de activitate demonstrează că „....participarea militarilor buzoieni la această campanie se doreşte a fi o frumoasă punte umană care va conduce la creşterea coeziunii sociale în jurul unui proiect care vizează una din valorile fundamentale ale statului, respectiv Armata României.

Totodată, dorim prin acest gest să educăm şi tânăra generaţie în sprijinul solidarităţii cu populaţia şi, în general, cu persoanele care întâmpină probleme medicale grave.”

E.S.

Militarii doneaza 3

 

Militarii doneaza 1

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 va multumescmarica maria 17-05-2017 21:06
Pentru ca eu sunt persoana in cauza vreau sa va multumesc din suflet pentru ca ati donat pentru mine, in aceste zile am mare nevoie. Acum sunt bolnava dar datorita oamenilor cu suflet mare voi fi bine si mi-ar placea tare sa va multumesc personal atunci cand starea de sanatate o sa-mi permita.
Va multumesc din nou si sunt sigura ca veti continua sa donati,sunt foarte multi pacienti care au mare nevoie de oameni carora le pasa si fac acest gest salvator pentru multi dintre ei. Sunteti cu adevarat niste eroi!
Citat

NEWS BUZAU TE TRIMITE LA CINEMA!cinematograf happy cinema 1250x150