thursdaytherapy.net creative suite oem creative suite 6 oem 3ds max 2017 request code navigate to these guys how much does autodesk autocad 2018 cost

outlook 2016 for sale dig this

office home business 2016 costs visit

LIVE - UPDATE Ambuteiaj pe Podul Maracineni. Se circula pe o singura banda. De-a rasul – plansul! Plombarile de pe Podul Maracineni nu au tinut nici macar O ZI (FOTO/VIDEO)

Ambuteiaj Pod Maracineni BuzauProblemele asfaltului de pe podul de la Maracineni, prin care se face trecerea spre Moldova (DN 2-E 85),  se pare ca nu se mai termina. De cateva saptamani pe pod se impusese restrictia de 10 km pentru autovehicule datorita unor probleme aparute la covorul

asfaltic. S-a peticit, nu s-a peticit, restrictia a ramas si Dumnezeu cu mila. Nu mai de parte de acum doua zile, cititorii ne transmiteau ca in covorul asfaltic s-a creat “un crater” adanc si care poate pune probleme serioase soferilor. Zis si facut, de trei zile conditiile meteo sunt cele pe care le stim cu torii si totusi drumarii au fost trimisis la treaba. Ce conteza ca ploua sau ca ninge, ei au turnat asfalt…. Asflatare de mantuiala si nimic mai mult dovada ca astazi deja plombele puse sunt deteriorate. Mai facem un apel in numele buzoienilor si al tuturor celor ce tranziteaza zona, poate vom fi auziti. Autoritatile locale, judetene, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere si compania Nationala de Investitii Rutiere chiar nu pot gasi cea mai buna cale de rezolvare a situatiei? Se arunca mereu pisica din curtea unei autoritati in curtea alteia… Institutia Prefectului Judetul Buzau (ca tot avem prefect nou) nu poate lua hotararea de a intrerupe circulatia cateva zile sa se poata remedia situatia? La desfiintarea CNADNR  si infiintarea celor doua noi structuri C.N.A.I.R. a inceput transferul, in mod etapizat, pe o perioada de maximum 3 ani, proiectele de infrastructura de transport rutier catre C.N.I.R. Printre proiectele care vor fi transferate este si realizarea drumului expres Ploiesti – Buzau – Focsani – Bacau – Pascani. Asadar si prin urmare chiar nu se poate rezolva?

A.D.

I.G.

UPDATE - La aceasta ora pe Podul Maracineni traficul se desfasoara cu dificultate doarece se efectueza lucrari la carosabil pe sensul de mers dinspre Ramnicu Sarat spre Buzau. Circulatia se face pe o singura banda, la fata locului sunt prezente echipaje al IPJ Buzau, Serviciul Rutier.

Podul Maracineni 3

 

Podul Maracineni 2

 

Podul Maracineni 1

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

NEWS BUZAU TE TRIMITE LA CINEMA!cinematograf happy cinema 1250x150