Donald Tom a pus ochii pe casele din Centru Vechi al orasului si a hotarat sa evacueze de urgenta tiganii de acolo – SOLUTIA FINALA!

centru vechi kitsch BuzauIntotdeauna cand vorbeste primarul Donald Tom trebuie sa fim cu luare aminte pentru ca, dedesubtul aparentei buneivoiri si a dorintei de a face bine urbei se afla interese meschine, scrasniri din dinti si batai cu pumnul in masa. Dupa promisiunea ca din iulie a.c. piata “Gorbaciov” sa nu mai existe si comerciantii sa dispara din zona, Donald Tom vrea sa evacueze toate familiile de tigani din zona Centrului Vechi.

Aparent hotararea este buna, dar sursele noastre ne spun ca in viitor tot Centru istoric o sa fie plin de altfel de  “tigani” – rudele lui Toma! Lasand la o parte ideea de igienizare gen “ZIUA Z” sau “SOLUTIA FINALA” si mutarea tiganilor in fostele centrale termice ale RAM Buzau, ramane sa vedem cum si pentru cine vor fi reabilitate vechile cladiri… cum-adica fara aprobare de la Monumente istorice si pentru cine – pentru persoanele agreate noii FAMIGLII a urbei.

I.G.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează