VIDEO – Vezi aici cum au prins politistii locali un barbat furand ansambluri si traverse de la calea ferata

furt cale ferata BZPolitistii locali din cadrul Directiei de Politie Locala Buzau, Serviciului Ordine Publica, aflandu-se in serviciul de patrulare pe soseaua Buzau-Ploiesti – zona Viaduct Nehoiasu, au depistat un barbat in varsta de 43 ani din municipiul Buzau, in timp ce sustragea elemente de stabilizare de la sinele de cale ferata (trifoane si placi metalice de traversa),

ce fac legatura intre Buzau-Ploiesti. Fiind intrebat in legatura cu fapta comisa, barbatul a declarat verbal ca intentiona sa vanda componentele de cale ferata la un centru de fier vechi. Avand in vedere cele constatate, politistii locali au predat persoana depistata organelor de politie din cadrul Postului TF Buzau, pentru continuarea cercetarilor.

 

I.G.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 Cunosc individul!!!burlacu ovidiu 17-03-2017 13:52
Asta-i băiatul lu" Fane Poştaşul din Simileasca. Neam de hoţi. Ce-a facut tac-su, aia face şi fi-su: fură!
O să bage pucărie cât calea ferată. Ăsta se numeşte genocid, e atentat la siguranţa naţională, a călătorilor! Vă daţi seama dacă deraiază o garnitură de tren la viteza ce o avea trenul din filmare ce se poate întâmpla? Câte familii nenorocea criminalul asta? La bulău cu el!
Citat