ATELIERUL DIGITAL – Specialistii GOOGLE revin la Buzau

Atelirul DigitalSpecialistii Google revin la Buzau pentru a discuta cu tinerii despre tehnicile si uneltele de promovare online si nu numai. Participa gratuit la Atelierul Digital cu traineri certificati Google si poti face primii pasi spre certificarea in Digital Skills recunoscuta la nivel european! Cursul va avea loc Joi, pe 23 Martie, incepand cu orele 12:30, in cadrul

Colegiului National "Mihai Eminescu". Afla mai multe si inscrie-te gratuit pe www.atelieruldigital.com Evenimentul este organizat de Fundatia Leaders, cu sustinerea Google Romania. Atelierul Digital presupune o serie de cursuri gratuite, livrate de traineri certificati Google, care au ca tinta tinerii indiferent de facultate, profil sau ocupatie. Cursul este introductiv, are o durata de aproximativ 3 ore si acopera urmatoarele subiecte: - Importanta prezentei online - Social Media - SEO si SEM; - Web Analytics; Dupa cursul offline ce va avea loc la Buzau, participantii pot continua cursul online fara taxa, iar dupa parcurgerea a 23 de module de invatare pot da examenul in urma caruia vor obtine certificarea aprobata de Google si IAB Europa si recunoscuta de toti angajatorii Uniunii Europene. Locurile sunt limitate asa ca nu uita sa te inscrii pe www.atelieruldigital.com!

 

A.D.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează