Unii patroni de crasme isi terorizeaza vecinii de la bloc nu numai vara ci si in miezul iernii – un nou episod din serialul “Cazma si ai lui”

sesizare TESS PrimarieNe aducem aminte cu totii prima “iesire” a primarului Toma – cand a dat iama, prin rachetii locali (politistii) la renumitul “No Limit”, localul lui Cazma. Cu mic cu mare jurnalistii s-au adunat sa filmeze si sa pozeze cum angajatii localului ridicau oamenii de la mesele puse ilegal pe bulevardul N. Balcescu.

Totul a fost o propaganda ieftina, pentru ca Primariei nu ii era de respectarea legii (Cazma se extinsese ilegal cu mesele pe trotuar si nu platise chiria pe multe luni) ci doar de o razbunare ce trebuia implinita si de faptul ca bugetul local era gol golut si trebuia umplut cumva (ca este asa, a deconspirat si primarul Toma intr-o proxima conferinta de presa). Ca sa continuam povestea noastra – mesele ce au fost ridicate, evident ca au fost puse la loc pana dupa-amiaza – chiar in ziua cand s-a facut descinderea falsa – iar Cazma a promis a doua zi, la ora 8, ca isi va plati datoria. Ca este asa, ca nu este…nu stim, cert este ca in continuare terorizeaza buzoienii din preajma carciumelor lui si nimeni nu misca un deget pentru a-i apara…Sa intelegem ca bugetul local si “personal” a fost satisfacut? Iata sesizarea cetatenilor:

 

Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de:   Mihaela

La data:         05 Ianuarie 2017

Tip:     Reclamatie

Cod:   103945

Buna seara!

Nu cred ca aceasta postare a mea va trece neobservata de catre cei care acum pot face ceva pentru orasul nostru,Jumulit de toti cei care i-au promis ,,prietenie,,cand au ajuns la carma lui.Locuiesc in Blocul C1Unirii Nord deasupra crasmei TESS.Cu siguranta pot fii vocea tuturor vecinilor mei oripilati de tot ceea ce se intampla in acest local.S-au construit adevarate cosuri deasupra acestui local si suntem efectiv intoxicati de aceste mirosuri emanate din ,,vasta,,bucatarie .Va rog, macar sa ne indrumati unde am mai putea apela sa nu mai petrecem de vineri pana duminica ,deoarece muzica se aude pana la etajele superioare?Daca intra in abilitatea dumneavoastra de a lua masuri va garantez din surse sigure ca veti avea mai multe ,,surprize ,,pe care o sa le descoperiti aici.Multumim ca veniti in sprijinul nostru,al celor care credem in bunul simt !

Raspunsul primarului

11 Ianuarie 2017

Astept raspuns scris de la Politia Locala careia i-am dat sarcina de verificare a situatiei.

Va multumesc.

Concluziile le trageti voi!

I.G.

SURSA: http://www.domnuleprimar.ro/103945-Buna-seara-cred-aceasta-postare-mea-trece-neobservata-catre.html

 

sesizare TESS

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează