Esti buzoian si vrei o cariera militara? Incep recrutarile pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale M.A.I si M.Ap.N.

recrutari pompieriInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău recrutează candidaţi pentru participarea la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale M.A.I., respectiv în instituțiile de învățământ ale M.Ap.N. care pregătesc personal pentru nevoile unităţilor M.A.I.,sesiunea 2018.

S-A VOTAT! Mamele pot alapta copiii in public. Ce amenzi risca cei care interzic acest lucru

Alaptare in publicSenatul a adoptat o inițiativă legislativă prin care se stabilește dreptul mamelor de a alăpta copiii în public. Astfel, mamele care alăptează un copil de până la 24 de luni vor avea voie să o facă în orice spațiu public. Amenzile sunt cuprinse între 100 și 500 de lei pentru persoane fizice și între 1000 și 2000 de lei pentru persoane juridice.

MINIVACANTA de 1 Mai. Cat trebuie sa te pregatesti sa scoti din buzunar, dar si ce oferte au avansat hotelierii pe litoral

1 Mai litoralDupa ce Guvernul a declarat ziua de 30 aprilie libera, romanii au mai multe motive sa se bucure de minivacanta de 1 Mai. Astfel ca, turistii care merg de 1 Mai pe litoralul romanesc petrec, in medie, trei nopti la malul marii si platesc aproximativ 477 de lei pentru cazare, potrivit agentiei Litoralulromanesc.ro.

LIVE - Astazi avem Sedinta Ordinara a COLEGIULUI PREFECTURAL. Cine prezinta raport de activitate in fata Prefectului de Buzau? (FOTO-VIDEO)

Colegiul 3A fost emis Ordinul Prefectului nr. 257/16.04.2018 privind convocarea in sedinta ordinara a Colegiului Prefectural in data de 25 aprilie 2018, ora 10:00.

Ordinea de zi este urmatoarea:

1.Informare privind noutatile legislative aplicabile pensionarilor si asiguratilor sistemului public de pensii din Romania in anul 2018.

Buzoieni, avem RESTRICTII DE CIRCULATIE in municipiu. Cititi aici care sunt zonele afectate si cat timp dureaza

Restrictii circulatiePotrivit Ordinului Prefectului 243 din 04.04.2018 se aprobă organizarea manifestărilor dedicate „Zilei Veteranilor de Război” în data de 27 aprilie 2018, începând cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor Neamului din faţa sediului Instituţiei Prefectului - Judeţul Buzău. De asemenea se aprobă Programul festivităţilor care se vor desfăşura cu această ocazie.