AVERTISMENT! ATENTIE la contracte pentru toți cei care au abonamente de telefonie, internet sau televiziune

Contracte telefonie mobilaToți utilizatorii care au abonamente de telefonie, internet sau televiziune din România trebuie să fie foarte atenți în privinţa contractelor pe care aceştia le încheie cu furnizorii de servicii, deoarece retragerea dintr-un acord înainte de expirarea termenului poate duce la penalităţi.

VIDEO SOCANT! Buzoian de 32 de ani, inecat la Mangalia, dupa ce a vrut sa salveze o femeie din valuri

buzoian inecat Mare 2018Un barbat de 32 de ani de loc din Berca (Buzau) si-a gasit sfarsitul la Mare, dupa ce s-a aruncat in valuri pentru a salva o femeie care cerea ajutor. Martorii povestesc ca, in zona Laguna din Mangalia, barbatul s-a aruncat in apa, fara ezitare, dupa ce a observat ca o femeie cere ajutor dintre valuri. Din pacate acesta a murit inecat,

Angajări în armată 2018. Ce functii sunt disponibile?

Medici militariArmata Română a anunțat că va continua angajările medicilor militari după sesiunea de înscriere din iulie. Armata are nevoie de mai mulți medici, informează TVR. După sesiunea de înscrieri din iulie nu s-au ocupat toate locurile, așa că la centrele militare zonale s-a deschis o nouă rundă de recrutare a candidaților, ce se va încheia pe 24 august.

La Buzau au loc CURSURI GRATUITE de formare profesionala in domeniul antreprenoriatului

CursuriK Consulting Management and Coordination organizează în perioada 17 – 22 august 2018 prima sesiune de formare profesională în domeniul antreprenoriatului din Buzău, care se va desfășura la sediul Fundației Euroacademica din strada Hangarului nr.8. În cadrul acestei sesiuni de formare participanții vor dobândi cunoștințe privind identificarea resurselor necesare inițierii unei afaceri, planificarea afacerii, stiluri de management și multe alte informații utile care vor maximiza șansele participanților de a accesa fondurile nerambursabile puse la dispoziție prin intermediul proiectului „START-UP PLUS 2016 - Antreprenori de succes în Regiunea Sud-Est”.