www.werathah.com

TAXE PENTRU MEMBRII grupurilor de pe Facebook. Ce se intampla cu grupurile deja existente?

Facebook 2Facebook va permite administratorilor de grupuri să perceapă taxe de la utilizatori, de la 4,99 la 29,99 dolari pe lună, pentru ca aceștia să fie membri, a anunțat compania pe blogul său. Grupurile dedicate părinților, pasionaților de gătit și celor care oferă servicii de curățenie la domiciliu vor fi primele care vor primi noua facilitate ca parte a unui test.

UPDATE - Gheorghe MIRICA A DECEDAT. Soferul autoturismului, aflat in coma, este Gheorghe MIRICA, politician din Buzau, fost consilier prezidential - ACCIDENT GRAV. Coliziune intre un TIR si un autoturism pe DN 1 B, in Istrita de Jos. 1 victima incarcerata

Breaking NewsIn urma cu putin timp un accident grav s-a produs pe DN 1 in localitatea Istrita de Jos. Din primele verificări efectuate de politistii rutieri la fata locului a rezultat faptul că un bucurestean de 71 de ani, care circula cu un autoturism pe DN 1B, pe direcţia Buzau catre Ploiesti, pe raza localitatii Istrita de Jos a patruns pe sensul opus de mers şi a intrat in coliziune cu un autotren care circula regulamentar din sens opus.