autodesk autocad architecture 2017 price of autocad architecture 2017 buy oem windows 10 10 product http://www.vistaprintdeals.com

RECLAMA INTERZISA! Un important hipermarket din Buzau AMENDAT de ANAF. Vezi aici detalii

ANAF BuzauConsiliul National al Audiovizualului (CNA) a cerut, joi, intrarea în legalitate a spoturilor publicitare difuzate de posturile de televiziune si de radio în cadrul campaniei de promovare pentru hipermarketul Carrefour, care contin sintagma ”Daca gasesti mai ieftin, primesti de zece ori diferenta”, deoarece le este dificil clientilor sa identifice conditiile în care pot primi acea diferenta.

FOTO – MOMENT INEDIT pentru militarii buzoieni participanti la Jocurile Olimpice INVICTUS Toronto 2017. Vezi aici ce vizita SURPRIZA au primit

INVICTUS 1Echipa Invictus Romania a avut parte de un moment inedit la antrenamentul din aceste zile de la Toronto. Un invitat surpriza si-a facut aparitia. Este vorba despre Printul Harry al Marii Britanii, care a stat de vorba cu echipa Romaniei, i-a felicitat pe componentii ei si la final si-a facut fotografii impreuna cu acestia.

DOMESTOS sustine igiena si vine in scolile din Buzau. Citeste aici cum poate veni si in scoala ta

DomestosA inceput un nou an scolar, iar scolile si gradinitele isi asteaptaelevii. Domestos continua initiativa creativa „Sustine igiena de nota 10” pentru al treilea an consecutiv si isi propune, ca in fiecare an, sa contribuie la imbunatatirea conditiilor de igiena din scoli si gradinite, dar si la cresterea nivelului de constientizare a importantei igienei in randul populatiei.

Batran si fara minte! Un buzoian de 70 ani s-a ales cu DOSAR PENAL. Vezi aici cum circula septuagenarul pe strazile din municipiu

IPJ BuzauPolitistii buzoieni cu atributii pe linie rutiera au intocmit trei dosare penale care au vizat comiterea infractiunilor de „punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicul neinmatriculat” si „conducerea unui autovehicul de catre o persoana care avea suspendata exercitarea acestui drept”.

ESTE OFICIAL! Citeste aici cine, ce, cand si cum este cu AMENZILE date de Politia Locala soferilor

Politia locala BuzauÎn data de 19 septembrie 2017 a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție referitoare la interpretarea și aplicarea dispozițiilor art. 39, art. 102 alin.(1) pct. 14 și art. 105 pct. 10 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, prin raportare la dispozițiile art. 7 lit. h) din Legea poliției locale nr. 155/2010, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Continut recomandat