Paine cu iaurt si seminte

Bucatareasa buzoiana sub pseudo-numele “Truedelights”, de un real talent, dar putin “zburlita”  (www.truedelights.ro) ne prezinta o reteta originala, incercata de ea: “Paine cu iaurt si seminte”. Painea este, dupa cum stiti alimentul cel mai folosit in lume si in Romania, de aceea trebuie o mare atentie la prepararea ei. Iata ce scrie bucatareasa noastra, pe blogul personal: “Paine de casa, sanatoasa si foarte gustoasa. Poate fi pastrata pana la trei zile, infasurata in folie alimentara din plastic. Ingrediente Paine cu iaurt si seminte: 200 ml apa, 125 ml iaurt gras, 50 ml ulei, 25 g drojdie proaspata 

Preparate traditionale pentru masa de Pasti

Din meniul pentru masa de Pasti, nu trebuie sa lipseasca preparatele traditionale specifice din carne de miel, precum drob, stufat sau bors de miel  iar pasca cu branza dulce si pufosul cozonac sunt deserturile care incheie masa de sarbatoare. Bucurati-va in acesta zi alaturi de familie, in jurul unei mese incarcate cu specialitatile culinare traditionale. Aveti grija ca fiecare preparat sa fie gatit cu dragoste, credinta si multa bucurie - igrediente neaparat necesare pentru o masa de Paste reusita. Iar ca bucuria sa fie deplina impartiti si celor saraci din aceste bunatati! Drob - Ingrediente:

File de cod cu sos de merisoare

Nu stiu daca v-am povestit cat de mult apreciez eu merisoarele! Si cum niciodata pana acum n-am avut norocul sa ma nimeresc prin piete pe langa aceste minuni ale naturii in stare proaspata, am tot cumparat merisoarele in stare deshidratata! Dar din toamna asta, insa s-au lipit de sufletul meu si am decis ca musai sa le am, asa ca le-am cautat cu inversunare...si le-am gasit! Nu va pot spune ce fericire a fost in sufletul meu saptamani de-a randul...si cate retete mi s-au perindat in minte...Insa, pana sa mai fac si altele, va prezint o combinatie care a devenit

Continut recomandat