MASA DE CRACIUN cu produse traditionale dupa retete vechi de sute de ani. Cea mai gustoasa reteta de CALTABOS

Masa CRACIUNHO HO HO a venit iar Craciunul! Si daca tot am scapat de postul aferent acestei sarbatori, ne-am hotarat sa va deschidem apetitul cu produse traditionale romanesti. Dupa o perioada in care ne-am curatat corpul de toxine si sufletul de pacate, se cuvine sa putem savura un festin la masa de Craciun. Ne-am gandit noi ca de la aceasta masa nu

Stelute cu scortisoara si nuca pentru colindatori

Stelute cu scortisoara si nucaAsteptam cu multa nerabdare perioada Craciunului pentru a ne bucura impreuna de venirea in lume a Celui mult asteptat de intreg neamul omenesc. Una dintre cele mai mari bucurii ale Craciunului este sa ascultam colinde, sa primim colindatorii, sau chiar sa mergem noi insine la colindat. Colinda, cantecul magic care ne aduce bucuria

CARVING - Arta sculpturii in fructe si legume

CarvingArta carvingului (en. „to carve” - a grava, a sculpta) este o arta veche de mii de ani. Originile acestei arte sunt disputate si în ziua de azi. Majoritatea insa cred ca sculptarea legumelor isi are originea in regiunea Sukhotai, Tailanda, pe cand un alt curent de gandire plaseaza aceasta practica perioadei 601 - 907 pe timpul „Dinastiei Tang”. Oricare ar fi adevarul  cert este ca aceasta arta a facut

Merele coapte, desertul ideal pentru o zi racoroasa de toamna

Mere coapteUnul dintre cele mai valoroase fructe de toamna este marul al carui continut scazut de calorii il recomanda cu succes si in dieta. Consumate frecvent,merele au un important rol de preventie in cazul cancerului de colon si de ficat.Merele intaresc sistemul imunitar, asigura o buna detoxifiere a organismului , previn imbatranirea si stimuleaza productia de colagen.Merele se numara

Continut recomandat