MUSTUL, un suc natural. Cum sa faci cel mai bun must in casa si cum sa-l pastrezi pentru iarna

MustulMustul este o bautura naturala, hranitoare si energizanta, obtinuta numai din struguri. Mustul este totodata si un ideal inlocuitor al tuturor sucurilor de pe piata. Astfel, pregatirea unui must de calitate poate motiva usor renuntarea la consumul de sucuri "comerciale", de cele mai multe ori pline de coloranti, indulcitori si conservanti.

Dulceata de ardei iuti

dulceata ardei iutiDulceata de ardei iute are un gust dulce - picant, un puternic iz oriental si poate fi servita nu doar alaturi de o friptura, ci de aproape orice preparat, chiar si ciorba.

Ingrediente: 10 portii - 500 g ardei iute, 500 g zahar, 500 ml otet. Mod de preparare: Mai intai, pune la fiert intr-o craticioara otetul si zaharul si lasa-le pe foc pana se leaga si se formeaza un sirop. Intre timp, curata ardeii iuti de cotoare si seminte. Sfatul meu e sa folosesti manusi.

Continut recomandat