Ne-au „innebunit” salcamii , o adevarata binecuvantare...Florile de salcam mai mult decat mirositoare in SIROP si DULCEATA

Dulceata Sirop Flori salcamInca din primele zile ale lunii mai, si pana spre sfarsitul lunii iunie, multe regiuni se imbiba de un parfum minunat si dulce de salcam. Este o adevarata splendoare a naturii atunci cand salcamii infloresc. Florile sunt decorative, arata minunat, sunt si comestibile si le putem folosi la diverse preparate culinare, precum la prepararea gogosilor in unele regiuni ale țarii.

Traditii de Paste pentru o masa cu specific muntenesc. Ce alimente nu trebuie sa lipseasca de pe masa si care sunt secretele bucatareselor de pe Valea Slanicului -Buzau

Masa de Paste 2017TRADITII DE PASTE. Mai intai pe masa de Pasti se aseaza aperitivele. Printre acestea drobul de miel si oua umplute, dar si fel de fel de aperitive pe baza de aluat. Bineinteles, ouale rosii sunt cele mai importante.  Carnea de miel este, in general, nelipsita din preparatele de Pasti, iar drobul de miel este gustos si usor de preparat si intotdeauna bucataresele il aseaza in prapurul de

Continut recomandat