UPDATE FOTO/VIDEO – Doctorul Ion Vasile, maestru de ceremonii! Se inaugureaza Sectie de Chirurgie Pediatrica din Spitalul Judetean Buzau

Incepand cu aceasta ora, la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau se inaugureaza noua Sectie de Chirurgie Pediatrica. Renovarea s-a facut atat cu fonduri acordate de Consiliul Judeteanl cat si cu colecte de la diferiti oameni de bine si prin diverse acte de caritate. Reabilitarea acestui spatiu a venit atat in intampinarea nevoii de crestere a confortului pacientilor cat si a eficientizarii activitatii personalului medical ce activeaza in sectia respectiva.

 La inaugurare participa cadre medicale, oficialitati si oameni politici.

REVENIM CU VIDEO.

UPDATE: La evenimentul de astazi au fost prezenti, printre altii, doctorul Ion Vasile; presedintele CJ, Petre Emanoil Neagu; vicepresedintele CJ, Cristi Romanescu; managerul Spitalului Judetean, Claudiu Damian si directorul medical al Spitalului, dr. Stanciu Paraschiv. Sectia recent inaugurata are 25 de paturui, 4 saloane, 3 medici si 9 asistente.

 

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează