Medicul Anastasiu spune de ce e nevoie in Spitalul Judetean din Buzau pentru a fi competitiv pe urgente - “Ghiduri si protocoale pentru standardizarea sistemului medical”. Vezi aici unde a facut declaratia!

“Este nevoie de ghiduri si protocoale pentru a standardiza sistemul medical, dar si pentru o bugetare corespunzatoare a fiecarui spital in parte”, au decis la Buzau profesorii doctori care conduc in acest moment Societatea Romana de Chirurgie de Urgenta si Traumatologie Venoasa,

 la o intalnire de specialitate ce a avut loc in Buzau, saptamana trecuta. “Ghidul si protocoalele necesare acestui domeniu vor fi gata pana in toamna acestui an, urmanad ca in functie de acestea sa fie evaluat si potentialul fiecarui spital si ulterior acesta sa fie bugetat”, a precizat medicul Marius Anastasiu, sef al sectiei de Chirurgie Generala din Spitalul Judetean Buzau si secretar general al societatii nationale. Pe de alta parte, spune medicul Dan Sabau de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, “singurul spital din Romania dotat corespunzator chirurgiei de urgenta si traumatologiei este Floreasca”. Ramane insa de eliminat bariera creata de serviciul SMURD care se dovedeste a fi benefic pacientului pana la usa spitalului si atat.

E.S.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

NEWS BUZAU TE TRIMITE LA CINEMA!cinematograf happy cinema 1250x150