Boala parintilor care poate ucide copiii. DEPRESIA, boala cu o mie de fete care te condamna sa suferi in tacere...

DepresiaTrei copii nu mai sunt pentru ca mama lor, in plin episod depresiv, a sarit in fata trenului in brate si de mana cu ei. Copii care n-au inteles nimic din ce se intampla. Si, cel mai probabil, nici nu au banuit. Aceiasi trei copii ar fi putut sa mai fie si azi daca s-ar fi intamplat cateva lucruri simple.

ADEVERINTA MEDICALA este OBLIGATORIE la inceput de an scolar. Vezi aici ce date trebuiesc consemnate de catre medicul de familie

Vaccinare copiiPentru garantarea dreptului la sanatate si la educatie al tuturor copiilor si tinerilor la data inscrierii intr-o colectivitate, institutia are obligatia de a solicita prezentarea unei adeverinte, emisa de catre medicul de familie care are in evidenta sa persoana respectiva, care sa ateste efectuarea, respectiv neefectuarea vaccinarilor obligatorii.

SANATATEA ESTE IMPORTANTA! Medicii buzoieni solidari campaniei „STOP diagnostic pe net! MERGI la cabinet”

Consultatii medicaleColegiul Medicilor din Romania (CMR) a lansat, joi, 10 august, a.c. campania "Stop diagnostic pe net! Mergi la cabinet", care are ca scop informarea si constientizarea populatiei asupra riscurilor la care se expune atunci când informatiile culese de pe internet iau locul consultatiilor medicale de specialitate. 

Continut recomandat