BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


Nehoiul al cui ramane? “Proiectul” social-democrat merge mai departe – “Fac politica pentru orasul meu, fac politica pentru ca-mi place...” – vezi aici cine a spus asta!

Unul din orasele strategice si poate cele mai importante din zona de munte a judetului – Nehoiu nu are inca “batuta-n cuie” – candidatura. Daca este sa ne uitam peste umar avem cateva personalitati si oameni de toata isprava care si-ar vrea “Proiectul” – realizabil.

 Iata cum descrie “caldura luptei” politice, un posibil canidat din partea PSD (nu-i dam numele decat la sfarsitul articolului pentru a nu influenta cititorul): “... Intr-un fel imi imaginam  eu urbea noastra acum patru ani si in altfel o vad acum. Banuiam ca dupa mandatele batranului fost, in mica noastra urbe, lucrurile vor intra intr-o normalitate mult visata...Daca imi spune si mie cineva si nu o spun cu rautate, cam ce vrea opozitia de la Nehoiu, cum vad ei administrarea orasului in viziune liberala sau ce-o fi ea, ma voi inclina. Pentru ca oamenii sa cunoasca cine suntem si ce vrem, am scos ziare pe banii nostri, am popularizat idei alternative, proiecte alternativa la hotararile si realitatile vremii. Cred ca unii s-au bagat in politica, doar pentru a bloca accesul celor care se pricepeau si doreau sa o faca. Am vazut retele de socializare, cu nume ce ar fi trebuit sa dovedeasca patriotismul local, dar oare pentru a avea buletin de suflet nehoian, ce-ti trebuie? Ma incapatanez si intreb, de ce x si y fac politica si de ce x si z nu fac, desi ar trebui? ... “Fapte nu vorbe", Astazi mi-am tinut promisiunea data conducatorilor Spitalului Nehoiu si evident salariatilor spitalului, aceia cu inima, cu suflet si mi-am adus si eu aportul la realizarea obiectivului acestor oameni, acela de al acredita. Sunt cateva sute de piese constand in cearsafuri simple, plic, pijamale. Atunci cand am avut ocazia, am pledat pentru necesitatea acestui spital si finantarea lui. Am trait bucuria, ca oameni din spital sa-mi multumeasca desi nu trebuia, pentru faptul ca au recunoscut o anume zbatere a mea la Buzau, pentru interesele sanatatii din zona, pentru acest spital. Fac politica pentru orasul meu, fac politica pentru ca-mi place, fac politica pentru cetatenii acestui oras, fac politica pentru oameni. Gura mea sperie doar hotii si coruptii, nu oamenii cinstiti si onesti ai acestui oras. Pe cuvant!” . Cine este acest om care vrea sa scoata la lumina “Proiectul Nehoiu?” Ati ghicit – nimeni altul decat “gura mare” Doru Muzgoci, consilier judetean PSD. Da-ti inainte cu tupeu domnule consilier...odata si odata veti izbandi...nu aveti cum sa nu!

 

I.G.

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 Felicitari....Costel V. 16-03-2017 21:38
Se vede de la o posta ca la Nehoiu chiar se poate si se vrea...
Citat