BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


FOTO/VIDEO - UPDATE - C-tin Toma a ramas singurul candidat pentru sefia primariei. Va transa astazi Dragnea problema candidatilor pentru primaria orasului din partea PSD?

Astazi, de la ora 15:00, la Sala Mare a CJ, este asteptat Liviul Dragnea, presedintele PSD. Social-democratii il vor primi in mijlocul lor cu ocazia sedintei largite a CeX PSD de la judet. Este posibil ca sa se anunte, in mod oficial, candidatul PSD pentru primaria orasului. Pana la aceasta data, in cursa pentru Palatul Comunal si-au anuntat intentia pentru candidatura: afaceristul Constantin Toma si viceprimarul cu functie de primar Fanica Barla.

 De altfel, la sedinta de astazi vor fi trasate pentru membrii PSD, ultimele dispozitii legate de alegerile locale din iunie a.c.

REVENIM CU VIDEO

 

I.G.

L. Dragnea: "Cred ca Buzaul va fi printre primele organizatii din tara. La municipiu este propus domnul Toma si la judet mergem cu domnul Neagu. Azi prin vot am luat hotararea sa excludem unii membri si pentru sanatatea partidului am luat aceasta hotarare. Psd este prima optiune in sondaje...se vor depune niste angajamente scrise pentru ca fiecare cetatean sa poat sa le vada si acestea trebuie respectate". 

Constantin Toma: "Raspunzand rapid va spun ca trebuie sa aduc un suflu nou Buzaului...o suflare noua economica...si sa revopsesc Palatul...facem o reindustrializare la Buzau...spre investitori. Am vazut in alte tari idei pentru investitori...sa creez locuri de munca...sa dam o sansa educatiei...trebuie sa avem absolventi de liceu de elita nu numai studenti buni..."

Ciolacu M: "De cand am facut echipa la Buzau cu domnul Neagu am umblat dupa oameni si cred ca la primarie e nevoie de oameni cu experienta si de oameni corecti. Domnul Toma este un om serios si corect".

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează