BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


"Praf in ochii românilor – ALARMARE TÂRZIE ȘI PRIMITIVĂ. ANM CONFISCATĂ DE PSD?" - declaratie deputat Adrian Mocanu

Adrian Mocanu"Meteorolog sau simplu cetățean, nu-ți trebuie multă pregătire în domeniu ca să vezi că PSD aruncă cu praf în ochi, chiar și pe vânt. Social-democrații dacă pot, manipulează tot…chiar și vremea. Au manipulat Codurile meteo, populația, au bulversat școlile, părinții și toată România, pentru furtuni de toamnă și ploi torențiale care au fost de când lumea. PSD nu este în stare să fixeze în pamânt un panou pe

care să nu-l doboare vântul, în schimb se repede la cheltuirea banilor publici pentru o simpla manipulare în masă, ca să se laude după cu “realizările”. Nimeni nu spune că un sistem de alertare a populației nu este folositor, dar până acum ce au păzit, doar au fost atâta vreme la guvernare? Să pună Dragnea la dispoziția ANM-ului și a populației, sistemul lui de alarmare de la votare, poate așa ar fi mai ieftin pentru români! Consider că, dacă și-ar face treaba autoritățile, Guvernul de marionete și restul șefilor de la instituții, numiți politic, fără competențe în domeniu, nu ar mai fi nevoie de atâta manipulare!"

Deputat Adrian Mocanu

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 uite cine vorbeste...Famiglia 22-09-2017 00:24
d-nule deputat....stim ca esti facut gramada.....mac ar nu mai semnaliza asta boborului....va i de tara asta....
Citat