BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


Problema simplificarii inmatricularii masinilor – in atentia parlamentarilor buzoieni

Danut Pale parlamentToti cetatenii care au fost nevoiti sa-si inmatriculeze masina au avut serios de lucru cu birocratia si unele cerinte stupide din dosarele ce trebuiau depuse. Dupa mult timp si foarte multe sesizari, unii parlamentari buzoieni au luat atitudine si promit simplificarea procedurii de inmatriculare a unui autovehicul.

 

Iata ce spune deputatul buzoian Danut Pale (PSD), legat de problema semnalata: “Am participat, alaturi de mai multi colegi si reprezentanti ai RAR, DRPCIV, Directia pentru Relatiile cu Institutiile Prefectului, Oficiul pentru Protectia Datelor Personale si Directia pentru evidenta persoanelor la un grup de lucru pe tema simplificarii procedurii de inmatriculare a unui vehicul. Au fost discutii interesante si productive in cadrul carora s-au ridicat probleme pertinente si pentru care se va incerca gasirea unor solutii in cat mai scurt timp” – a precizat pe o retea de socializare parlamentarul buzoian.

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează