BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


LIVE - LA ACEASTA ORA - Conferinta de presa PMP Buzau (FOTO/VIDEO)

Conferinta PMP BuzauIncepand cu aceasta ora, liderul PMP Buzau - deputatul Adrian Mocanu, impreuna cu alti membrii de partid sustine o conferinta de presa. Printre alte subiecte abordate este si acela al situatiei

politistilor locali care au castigat in instanta definitiv impotriva primarului Toma si a HCL 193/18.10.2016, hotarare prin care au fost disponibilizati ilegal peste 300 de angajati din structura mentionata.

REVENIM CU AMANUNTE SI IMAGINI

I.G.

UPDATE“Eu, in calitatea mea de buzoian dar si de parlamentar si domnul senator PMP Badulescu am contribuit si am tinut pumnii la victoria celor 300 de politisti locali impotriva primarului Toma si a masurii abuzive de concediere luate impotriva lor. Va intreb: cine trebuie sa le plateasca acum penalitatile si salariile acestor oameni care au castigat definitiv in instanta lupta cu abuzurile lui Toma? De ce s-au incheiat contracte de paza cu alte firme de specialitate cand nu era clarificata situatia politistilor locali ce erau pe acele posturi? Toma a fost atentionat atat de consilierii locali cat si de instanta ca face un lucru gresit si a mers mai departe cu incapatanarea…cine plateste acum? El? Asa ar fi drept, daca traim intr-un stat de drept…Sa plateasca el si nu buzoienii, din bani publici. A nenorocit industria si societatile care mai erau pe picioare cat de cat in oras: La Compania de Apa pierde incontinuu procesele si se lupta sa puna mana pe milioanele de euro nerabursabile – pentru ca la firmele sale pe care le-a falimentat are peste 50 de milioane de euro datorii, Prescomul nu mai exista, acum e randul societatii Urbis… Vreau sa imi raspunda la o intrebare. Le cere oamenilor sa reconstruiasca Buzaul. Cum intelege el sa fac asta daca au trecut 9 luni si el doar distruge? Va spun eu, grandomania pe care o afiseaza acest personaj trist vine din tupeul de clica in care a trait atatia ani si cu siguranta acest grup de la Buzau, o sa distruga si ce a mai ramas din oras. Ajutorul primarului Toma, viceprimarul Ionut Apostu, a facut in pantaloni de frica si nu s-a mai dus pe functia de secretar de sta pentru ca angajatii APM erau in greva si s-a speriat....", a precizat in conferinta de presa liderul PMP Buzau, deputatul Adrian Mocanu.

 

 

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează