BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


FOTO - Reteta unei manipulari liberale: consilierul judetean Ion Nicolae este acuzat ca nu si-ar fi platit cotizatia la PNL Buzau si ca ar fi pactizat cu PMP. Iata dovezile si dreptul la replica al consilierului

pnl pntcdDe ceva vreme lupta liberalilor buzoieni cu membrii de partid pare sa ia o turnura cel putin ciudata. In spatiul media buzoian s-a lansat ideea ca Ion Nicolae, fostul consilier judetean liberal ar fi fost dat afara pentru ca...tineti-va bine: nu si-ar fi platit cotizatia de partid.

Minciuna! Ion Nicolae ne-a oferit dovada ca inca din iunie cotizatia a fost platita la zi, iar excluderea sa din PNL Buzau s-ar fi datorat unor manipulari ordinare facute de membrii impusi de Centru, pentru conducerea PNL Buzau. La fel, tot in presa locala circula o fotografie in care acesta ar fi fost prins la "negocieri” cu PMP Buzau. Am vrut sa aflam adevarul si de aceea l-am sunat pe consilierul judetean amintit. Potrivit precizarilor venite personal de la Ion Nicolae, fotografia pe care ma reprodus-o si noi in articol, este de la o intalnire a Fundatiei Coposu de la Rm.Sarat, adunare la care au participat mai multi membrii ai mai multor partide. Iata „Dreptul la replica” trimis redactiei de catre consilierul judetean Ion Nicolae:

 

Observ cu stupoare, cum se doreste in continuare manipularea si dezinformarea opiniei publice intr-un mod securisto-stalinist cu asa zise probe, fotografii si declaratii. Precizez ca acele fotografii sunt facute la sediul fundatiei Corneliu Coposu din Ramnicu Sarat unde, alaturi de oameni reprezentand palierul de dreapta  al politici buzoiene, am fost invitat. Fotografiile nu au nicio legatura cu masura luata si sunt facute dupa excluderea mea. La acea adunare au fost prezenti  oameni de dreapta care reprezentau  mai multe doctrine (PNT-CD, PNL, PMP, UNPR si chiar USR) dar si oameni neinregimentati politic. Prezenta  mea acolo era una legitima si nu trebuia sa cer acordul nimanui cu atat mai mult  cu cat,  fusesem exclus din partid cu mult timp inainte. Conducerea interimara foloseste aceste poze si face  afirmatii mincinoase pentru a-si justifica  modul abuziv si nestatutar in care am fost exclus. In alta ordine de idei,  pentru a  demonstra   cat de multe neadevaruri genereaza presedintele impus al PNL va pun la dispozitie  o chitanta care  nu mai are nevoie de alte comentarii si, poate ne explica presedintele impus de centru, ce reprezinta. Restul probelor, argumentelor si consideratiilor,  fac obiectul cauzei aflate pe rolul instantei de judecata dar si al altor organe abilitate.

,,Daca in spatiul media isi poate permite manipularea si deziformarea grosolana, altfel vor sta lucrurile in fata instantei sau a autoritatilor.  Deocamdata, eu vin cu probe certe iar  Romanescu,  doar cu poze de la diferite evenimente  ce nu au legatura cu subiectul  si pe zi ce trece mai inventeaza cate un motiv! Nu am timp de vendete  si nici nu merita atentia mea. Lucrurile, cum spuneam, vor fi transate in instanta. Nu sunt adeptul politicii facute in carciumi sau mall.uri cu sacose la mai marii partidului pentru a.mi rezolva problemele sau a putea accede la vreo functie . Pnl, din aceste motive este in picaj liber si cu astfel de conducatori, curand, o sa fie istorie”, a precizat consilierul judetean Ion Niculae.

I.G.

FOTO:

 - Ion-Nicolae-Buzau-2017-0002: observatorulbuzoian.ro

 - restul pozelor din arhiva proprie a News Buzau

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 Nu il credGogu 13-02-2017 16:59
Sa prezinte o chitanta din luna septembrie.
Citat