BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


PSD a anunțat o contramanifestație. Cezar Preda (PNL), dupa ce sustine masurile ministrului Iordache (PSD), ii tine partea si lui Iohannis, temandu-se de un contramiting

miting contramitingSpicuim din declaratiile celor care anunta un contramiting PSD: “ Teama cea mai mare al lui Iohannis și a PNL este organizarea unei contramanifestații a PSD-ului. O contramanifestație a PSD va face ca Occidentul să afle adevărul românilor care muncesc despre Iohannis, nu doar ce spun românii lui Iohannis -

„românii mei, care pilesc prin piețe și hăhăiesc. Asta e cea mai mare teama al lui Iohannis și a PNL. Cezar Preda cere ca PSD să renunțe la manifestație , să nu politizeze și să vină la masa tratativelor, ca și cum nu am ști că Iohannis, PNL, USR au politizat strada. Reacția PNL, după ce PSD a anunțat că va organiza un miting de amploare: E o inconștiență! PNL, prin vocea senatorului Cezar Preda, consideră că mișcarea PSD e una ”inconștientă” și va ”bloca” România. ”Eu cred că orice politizare a unei mișcări spontane de stradă este o greșeală. PNL gândește la fel cum strada gândește astăzi, că s-a introdus acea ordonanță pentru a îi albi pe unii din liderii PSD, lucru care nu are legătură cu votul românilor. Dar dacă eu m-aș apuca, PNL, să fac o contra-manifestație, ar fi o inconștiență. De ce? Orice rămânere în stradă, chiar și a societății civile, duce România într-un blocaj economic. România pierde. PSD, Liviu Dragnea trebuie să conștientizeze că nu există continuare a acestei stări. Românii vor ieși și vor manifesta în stradă cât trebuie, dar în fiecare zi România pierde. Hai să rezolvăm criza! Hai să mergem în Parlament și să rezolvăm criza!”, a spus Cezar Preda, senator PNL, la Antena 3.

I.G.

P.S. Mare impostor si manipulator e "gunoierul" cezar Preda..."nu politizati o miscare spontana"...pai am mai discutat asta (LINK)....in  majoritate lor protestatarii sunt fie membrii PNL, USR, PMP & Co, fie votantii Opozitiei...asadar cine politizeaza pe cine...mare "boarfa" Preda asta...bine ca am scapat de el!

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează