BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


PMP Buzau indeamna la proteste pe buzoienii nemultumiti de Ordonanta Guvernului Grindeanu. Vezi aici comunicatul de presa

PMPZiua de 31.01.2017 va ramane in istorie ca fiind “martea neagra a justitiei” cand sistemul a reusit sa infranga statul de drept, avand ca artizani oamenii din PSD care se temeau organic pentru pielea lor. Este momentul in care Romania a fost supusa unui “atac terorist” de mari proportii prin care statul de drept este pus “pe butuci”, iar legea penala devine mult prea maleabila pentru a putea spune ca luptam cu adevarat impotriva coruptiei.

                Trebuie ca de acum inainte sa ne gandim foarte serios, dupa 27 de ani de la Revolutie, ce mai reprezinta democratia la noi in tara? O notiune fara sens, asa cum a demonstrat Guvernul PSD ori un fenomen in care libertatea de exprimare, spiritul civic si domnia legii sunt lucrurile esentiale? Este necesar ca in zilele urmatoare sa aparam democratia si statul de drept pentru ca, numai in acest mod, putem avea garantia unui viitor in care macar copiii nostri sa poata trai in siguranta, in care capitalul autohton sa poata avea sanse mai mari de dezvoltare, in care batranii sa nu duca grija zilei de maine, in care sa avem speranta ca tinerii se vor intoarce in tara.

                Si dumneavoastra, stimati buzoieni, este necesar sa fiti solidari cu ceilalti cetateni din tara care, in aceste zile, isi manifesta nemultuirea fata de acest gest pentru ca, atunci cand vom avea nevoie de raspunsuri, o sa primim: “urmatoarea intrebare!”.

Biroul de Presa al PMP Buzau

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 jenantEu 01-02-2017 22:06
PMP indeamna? Cine Mocanu & Co? Ce draq am plecat toti cu pluta?
Citat