New News Buzau header

Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

“Nenea Iancu e printre noi…nenea Iancu traieste!” – Lucian Romascanu (PSD) pe facebook (P)

nenea Iancu“Tot auzim ca dragul nostru Nenea Iancu traieste. Si n-ar fi decat un loc comun daca diversi mici si mari atleti politici n-ar face eforturi sa confirme enunțul. Se prezumă că partidul e jucatorul politic iar acesta, prin politici de cadre mai bune sau mai putin, isi selecteaza activistii. La noi boii au trecut in spatele carului iar politicienii devin miezul afacerii, soarele si steaua polara iar partidele devin consumabile, șoșețele bune de aruncat cand încep să strângă augustele picioare.

Cum altfel sa ne explicam existența unui aproape om politic, Dl. Mocanu jr., care a iesit din revelion PSDist, nu s-a mai ”regasit” și a virat spre UNPR, l-au prins localele la PSRO ca să vrea deputăție de la PMP. 4 partide in cateva luni si ma gandesc ca nu se opreste aici că oferta este. Probabil pensia il asteapta la UDMR, macar acolo e acceptabil sa nu stie limba română.

Mai avem si oameni care contestau personajul de mai sus, gen D-nii Badulescu si Mateesescu, cu toata mânia din dotare, ca apoi să se pupe cu elan într-o nouă construcție politică, curată și plăcut uscată, de unde vor salva județ, țară și ce o mai fi de salvat.

Dragii mei prieteni buzoieni, concluzia e una, Nenea Iancu e printre noi; hai să-i lăsăm pe scena teatrului iefin pe preopinenții menționați iar de trebile țării să-i ajutăm să se ocupe pe cei cu caracter, chemare si competență”

https://www.youtube.com/watch?v=Meotpzk2IkU&feature=youtu.be

Terasa Galleria Caffe

Galleria Caffe