BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


Podul de la MARACINENI sau despre impotenta autoritatilor – Comunicat senator PMP Dorin Badulescu

pod maracineni 2005Zilele acestea un subiect important pentru public este legat de reabilitarea celebrului pod de la Maracineni, cel care face legatura intre Muntenia si Moldova. Inceperea lucrarilor la pod se loveste de imposibilitatea asigurarii unei legaturi alternative facile si o lipsa de solutii pentru preluarea traficului. Asistam cu totii la spectacolul jalnic al autoritatilor care in lipsa de idei si solutii emit tot felul de ipoteze care de care mai lipsite de temei.

Ce credeti despre asta? S-a “Ștocărit” Consiliul Judetean – Liberalul analfabet “Botea Marcel” i-a luat locul lui Ion Nicolae

Stocareala PNL Buzau CJDupa ultimele miscari de trupe din PNL Buzau (Raul Florescu a fost inlocuit la A.T.O.P. cu Claudiu Carpen, Claudiu Voicu, si Mihai Ţăranu – exclusi din partid), Marcel Botea zis Ştocăreală l-a înlocuit pe consilierul Ion Nicolae (consilierul care a dat în judecată partidul pentru excludere nestatutara).

Mesaj de Paste - deputat Marcel Ciolacu - presedinte PSD Buzau

Marcel Ciolacu"Paștele este cea mai veche și importantă sărbătoare a creștinății, care ne îndeamnă să ne reîntoarcem către sine și să reflectăm la semnificațiile profunde ale patimilor, morții și Învierii lui Iisus Hristos. Sunt momente speciale pe care ne dorim să le împărtășim cu cei dragi și în care împrumutăm o fărâmă din iubirea, sacrificiul și grija nemărginită a Domnului față de oameni.

REPLICA vicepresedintelui PNL Buzau Claudiu Voicu, la comunciatul de excludere din PNL Buzau (dat de deputatul Cristi Romanescu)

Claudiu Voicu BuzauComunicat de presa al vicepreședintelui PNL BUZĂU, Claudiu Voicu: ,,Personal, cred ca dl Romanescu, presedinte al PNL BUZĂU, ,, vrea cumva sa ascundă gunoiul sub preș . " Atât eu, cât și consilierul Mihai Țăranu considerăm ca dansul s- a grăbit și a greșit cu acea declarație de presă pe care a dat-o.

Subcategories