BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


INTREBAREA ZILEI – Ce se ascunde in spatele cererii de autonomie a Tinutului Secuiesc, sunteti de acord?

Tinut SecuiescUDMR nu cedeaza in problema autonomiei Ținutului Secuiesc, iar in Parlament a fost depus un nou proiect legislativ in acest sens. Deputatul UDMR, Kulcsár-Terza József-György, a initiat un proiect legislativ prin care propune autonomia Tinutul Secuiesc, motivand ca locuitorii sacaunelor secuiesti isi afirma dorinta revendicarii dreptului la autonomie teritoriala prin reprezentantii alesi.

“O gura de oxigen daruita mediatorilor” prin cateva amendamente aduse la o Lege privind protectia victimelor – de senatorul PMP Dorin Badulescu

Badulescu senat BuzauAvocat de profesie, mediator – Dorin Badulescu, in prezent senator din partea PMP Buzau a oferit “o gura de aer” mediatorilor, prin amendamentele depuse personal la Legea privind protectia victimelor infractiunilor care propunea modificari si ale Legii 192/2006 pe subiectul medierii in materie penala.

VIDEO - Buzoianul Cezar Preda, deputat PNL de Dambovita, a reusit la Bruxelles ce nu a reusit la Buzau – si-a “batut” adversarii politici si a devenit presedintele Grupului parlamentar al popularilor europeni

Preda UEDe cand a plecat de la Buzau, deputatului Cezar Preda ii merge tot mai bine – a iesit parlamentar PNL de Dambovita si zilele acestea a devenit si presedintele Grupului de parlamentari europeni ai Partidului Popular (PPE din APCE). Daca la Buzau nu a reusit sa invinga mafia politica, la Bruxelles, Preda a reusit sa-i bata, in cursa spre sefia “popularilor europeni” pe alti doi candidati la functie: 

“Problema României nu e Grindeanu, nu e Tudose, nu va fi Dancila! Problema României e Dragnea!” – vezi ce parlamentar nascut in Buzau a declarat asta!

parlamentar BuzauoianRecentele tulburari de pe scena politica au facut ca reactiile politicienilor buzoieni sa continue sa vina in spatiul public. Daca social-democratii inca sunt bulversati de rezultatele din CeX si nu si-au revenit din lovitura, Opozitia comenteaza pertinent si realist acest scor.  

Subcategories