BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


www.werathah.com click here for details serial number and product key incopy cc apple mac version

www.lacasagiusta.it basics pc software acrobat pro dc for mac

LIVE - BREAKING NEWS - Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu e definitiva. Ar putea scapa totusi liderul PSD in urma schimbarilor din Justitie?

Liviu DragneaÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunțat sentința în dosarul DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, în legătură cu angajarea la DGASPC Teleorman a două persoane, care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD.

Seful PMP – Eugen Tomac continua cearta de la Buzau si incearca sa stapaneasca partidul prin masuri de tip “bau-bau” – de exemplu: propunerea de eliminare din PMP a deputatului Adrian Mocanu

PMP BZInca de la ultima sa vizita la Buzau, Eugen Tomac, actualul presedinte al PMP, a avut o atitudine de dispret fata de buzoieni si va spunem imediat motivul. La ora fixata pentru conferinta de presa, mai multi ziaristi din Buzau au trebuit sa “plimbe ursul” pe afara pentru ca in sala de sedinte a PMP Buzau Eugen Tomac se certa cu “supusii” – si asta, tineti minte – inainte de a se propune exlcuderea deputatului Adrian Mocanu din PMP sub pretextul votarii noilor propuneri din Justitie!

“Vă întreb domnule ministru, să îmi precizati termenul la care lucrările la podul de la Mărăcineni, jud. Buzău vor fi finalizate sau dacă există riscul ca termenul de executare al reabilitării acestuia să fie modificat” – deputat PNL Cristinel Romanescu

interpelare pod RomanescuAproape toti parlamentarii buzoieni intreaba Guvernul despre stadiul lucrarilor de la Podul Maracineni, dar se pare ca toti cei responsabili ridica din umeri si nu pot da raspunsuri simple si concrete, legate de subiect. Iata interpelarea deputatului PNL Cristinel Romanescu (PNL Buzau):

Senatorul Dorin Badulescu – cel mai activ parlamentar buzoian (70 - Initiative legislative, 30 declaratii politice, 87 de intrebari oficiale, 27 de interpelari - 7 numai Prim Ministrului, 3 Motiuni si 193 Luari de cuvant)

Dorin Badulescu SenatContinuam demersul nostru de a informa buzoienii in ceea ce priveste activitatea parlamentarilor alesi din judet. Daca unii nu exceleaza in activitate, altii ar merita chiar si o medalie. Astazi dam exemplu celui mai activ parlamentar – senatorul PMP Dorin Badulescu. Potrivit siteului senat.ro, alesul buzoian are urmatoarele performante:

LIVE - UPDATE FOTO- VIDEO Mai multi membrii PMP si UNPR trec la ALDE. Sa ne asteptam la “SURPRIZE, SURPRIZE” la ALDE Buzau? Organizatia de partid amintita tine prima conferinta dupa mult timp. Invitat special viceprim-ministru Grațiela Leocadia Gavrilesc

Conferinta ALDEPotrivit invitatiei oficiale, astazi vineri, 15 iunie a.c., începând cu ora 18.00, la sediul ALDE din municipiul Buzău, Bulevardul Unirii Nord, Bl.E2, parter, are loc o conferinta de presa la care si-a anuntat participarea președintele interimar al Organizației Teritoriale ALDE Buzău, doamna viceprim-ministru Grațiela Leocadia Gavrilescu, ministrul mediului.

Subcategories