Cine a facut cele 3 legi Big Brother, respinse de CCR ca neconstitutionale? Daca nu ghiciti, este vorba de noul aproape uns ca prim-ministru – Sorin Grindeanu. Asadar degeaba ati iesit la vot – tot Serviciile conduc!

sri grideanuCa si in alte tari mai “democratice” ca a noastra si la noi alegerile au fost castigate de…”Servicii” si nu de Dragnea cu ai lui. Ca este asa s-a vazut clar la numirea prim-ministrului, varianta Sevil fiind respinsa, la fel si cea a Vioricai Dancila (sursele noastre din interior au intarit aceasta varianta), Dragnea fiind fortat sa aleaga o varianta de compromis  intre Servicii – Iohannis si masa de manevra a PSD.

Si s-a ales: Sorin Grindeanu! Pentru cine are minte scurta trebuie sa reamintim ca toate cele 3 LEGI BIG BROTHER au fost facute de Grindeanu pe cand era Ministru (legile au fost declarate de CCR NECONSTITUTIONALE!!!). Dan Tapalaga de la HotNews - "Propunerea Sorin Grindeanu, un compromis negociat intre liderul PSD, Cotroceni si serviciile secrete. Totusi adevarata putere este inca in mainile lui Dragnea si Tariceanu". Altfel spus - Dragnea a fost "nevoit" sa "imparta puterea cu invinşii" si sa puna pana la urma pe omul dorit de sistem, in urma unor erori tactice majore. Astfel deconspirarea lui Grindeanu este totala si pana una alta romanii au iesit degeaba la vot pentru ca tot Serviciile si “invinsii” vor fi la conducere…La 27 de ani de la Revolutie vom scapa vreodata de securisti si de progeniturile acestora? Noapte buna Romania!

 

Silviu Borcan

P.S. Pentru orice pasionat de “Sisteme” si “Servicii” este evidenta alura fiecarui lucrator in structurile de “Intelligence”… si asta pentru ca EQ (Emotional Intelligence) domina intotdeauna IQ (intelligence quotient).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

NEWS BUZAU TE TRIMITE LA CINEMA!cinematograf happy cinema 1250x150