VIDEO LIVE / Ziua Marinei 2018, cel mai mare spectacol naval al anului. Klaus Iohannis, prezent la manifestări

Ziua Marinei 2018Klaus Iohannis participă la Ziua Marinei 2018 care va avea loc miercuri, 15 august. Președintele va fi prezent la manifestările desfășurate pe faleza Cazinoului din Constanța. Mii de oameni sunt așteptați să asiste la ceremonii.

Președintele Klaus Iohannis a participat și la festitivățile organizate de Ziua Marinei în 2017. Miercuri, 15 august, peste 10.000 de oameni sunt așteptați pentru a asista la exercițiile organizate de Forțele Navale Române de Ziua Marinei.

SPUNE OPINIA TA! Ce efecte crezi ca vor avea aceste noi valuri de manifestari si incidentele violente din ultimele zile?

Proteste Piata VictorieiDupă o primă zi de proteste anti-PSD marcată de violențe ieșite din comun ale Jandarmeriei împotriva protestatarilor nevinovați, au urmat două zile de manifestații pașnice. Guvernul și jandarmeria nu au dat semne că și-ar asuma vreo responsabilitate pentru acțiunea brutală de vineri, iar liderii coaliției de guvernământ mai degrabă au tăcut.

AVERTISMENT CFR! Toate trenurile vor avea întârzieri de aproximativ 2 ore. Care sunt cele mai afectate rute?

CFR calatori mersul trenurilorToate trenurile din ţară vor avea, cel puţin luni, o întârziere medie de două ore, întrucât circulaţia pe ruta Craiova-Caracal a fost deviată, fiind afectată întreaga reţea feroviară, a declarat Adrian Vlaicu, purtătorul de cuvânt al CFR Călători. "Recomandăm călătorilor să-şi ia în calcul o întârziere în medie de două ore pentru a ajunge la destinaţie şi să solicite asistenţă echipelor din tren ori de câte ori este nevoie".

LIVE - UPDATE 7 - GAZE LACRIMOGENE SI LA MIEZUL NOPTII! UPDATE 6 - JANDARMERIA IN SUJBA LUI DRAGNEA! UPDATE 5 - GAZE NEUROTOXICE -JANDARMI BATUTI ! UPDATE 4 - GAZE LACRIMOGENE, TUNURI CU APA SI BRUIAJ GSM SI WIFI! UPDATE 3 VIDEO - UPDATE 2

protesteRomânii din diaspora și cei rămași în țară și-au dat întâlnire vineri, în Piața Victoriei, din București, pentru a protesta față de direcția în care PSD împinge România. Mitingul Diasporei, din 10 august, a fost anunțat pe rețelele de socializare în urmă cu două luni, moment din care românii din străinătate s-au mobilizat pe rețelele de socializare, iar în ultimele zile coloane de mașini dinspreEuropa au intrat în țară prin vămile Borș și Nădlac cu destinația București.

Astazi incep inscrierile la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza". Câte locuri sunt scoase la concurs

Studenti Inscrieri APAICÎnscrierile la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti încep, marţi, instituţia având disponibile, pentru concursul din acest an, 855 de locuri libere. Admiterea are loc pe baza unui concurs. Astfel, înscrierea candidaţilor pentru Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative-Specializarea „Drept”, Facultatea de Poliţie de Frontieră şi Facultatea de Jandarmi are loc în data de 1 august, înscrierea absolvenţilor de liceu pentru Facultatea de Pompieri are loc tot în data de 1 august, iar pentru Facultatea de Arhivistică, acest proces are loc între 31 iulie şi 4 august.