CRIMA ORIBILA! Un militar si-a spintecat concubina intr-un coafor

CrimaO femeie de 25 de ani a fost înjunghiată mortal, marţi, de iubitul ei, incidentul având loc într-un coafor din oraşul dâmboviţean Titu, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa. Se pare că omorul s-a petrecut pe fondul geloziei, scrie agerpres.ro. Militarul s-a intors recent dintr-o misiune in Afganistan. Femeia se afla în coafor când s-a întâmplat incidentul, iar apoi a fost transportată la Spitalul Titu, dar a decedat.

Un nou liceu militar in Romania! Citeste aici unde va functiona si ce profil va avea

Liceul militarLiceul de marina militara se reinfiinteaza dupa aproximativ 20 de ani. Decizia a fost luata de Inspectoratul Scolar al Judetului Constanta, dupa ce mai multe institutii au facut demersuri in acest sens. Printre ele se numara chiar Statul Major al Fortelor Navale, alaturi de Liga Navala Romana si Primaria Constanta. Liceul se va reinfiinta din anul scolar 2018-2019 si va functiona in locul actualului Colegiu Tehnic de Marina „Alexandru Ioan Cuza” din cartierul Faleza Sud al orasului Constanta.

INTRIGANT! Politistul acuzat de pedofilie a fost decorat in 2012 cu ordinul „Barbatie si Credinta” de Traian Basescu (avea dosare atunci – n.r.). Reactia fostului presedinte

eugen stanEugen Stan, politistul arestat pentru pedofilie, a fost decorat in 2012 cu ordinul „Barbatie si Credinta”, potrivit unor informatii prezentate joi seara la Antena3. Barbatul a fost decorat la recomandarea ministrului Administratiei si Internelor de la acea vreme, pentru participarea la actiunile de deszapezire din iarna 2011-2012.

LICITATII TRUCATE la Romsilva? Citeste aici comunicatul Regiei Nationale a Padurilor remis pe adresa NEWS Buzau

Licitatii ROMSILVAPentru corecta informare a publicului asupra stirilor difuzate in data de 10 ianuarie a.c.,  in spatiul media, referitoare la ”trucarea” unei licitatii organizata de Directia Silvica Hunedoara, Regia Nationala a Padurilor – Romsilva face urmatoarele precizari: In 24 octombrie 2017, pe baza suspiciunilor ca doua firme participante la o licitatie publica electronica ar putea denatura concurenta, Directia Silvica Hunedoara a sesizat Consiliul Concurentei asupra faptului ca doua din firmele participante aveau acelasi administrator si ca au depus propuneri tehnice asemanatoare. 

A fost prins! Suspectul de pedofilie este politist de meserie si fost jandarm. A fost el acoperit de colegi? “Jumatate din MAI trebuie dati afara….toti pica testul psihologic, daca e dat pe bune” – sursa din interiorul MAI

pedofil politistPotrivit stirilor de ultima ora, după 4 zile de căutări cu sute de poliţişti din Capitală, individul filmat într-un lift în timp ce agresa doi copii, a fost prins. Dar scandalul e şi mai mare: suspectul este tot poliţist, mai exact, agent la Brigada Rutieră Bucureşti. Descoperirile nu se opresc aici…suspectul este…fost jandarm. Deci se pun intrebarile: 1. A fost acoperit de colegi? 2. Cum a trecut testele psihologice atat de la Jandarmi cat si de la Politie?