Cea de-a XXII-a editie a Topului Firmelor are loc in aceasta seara, la Buzau. Firmele nou infiintate vor fi din nou date la o parte?

Si anul acesta, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Buzau, condusa de faimosul Ionel Gagu, cel care face si desface afaceri mai mult sau mai putin dubioase in Buzau si nu numai, organizeaza un eveniment devenit deja traditie. Este vorba despre Topul Firmelor, ajuns anul acesta la cea de-a XXII-a editie. In mod deloc surprinzator,

evenimentul nu a fost facut cunoscut si presei (sau a fost facut cunoscut preferential, dar nu ne mira). Asta, probabil, la comanda lui Gagu, extrem de deranjat de prezenta unora dintre jurnalisti (si aici ne referim chiar la noi), care nu s-au ferit sa faca publice matrapazlacurile infaptuite de el si sa-l taxeze de fiecare data, pe buna dreptate insa. In alta ordine de idei, la evenimentul care va avea loc in aceasta seara, vor fi premiate firmele cu rezultate economice deosebite. Ni se pare, insa, ciudat, ca firmele recent infiintate, start-up-urile si firmele mici nu au fost niciodata apreciate ori premiate de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Buzau. De ce, probabil numai Gagu stie. In legatura cu evenimentul care va avea loc diseara, primarul Constantin Boscodeala a scris pe pagina personala de Facebook: “Astazi are loc cea de-a XXII-a editie a TOP-ului firmelor din judetul Buzau. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Buzau si-a asumat sarcina dificila de a evalua performantele firmelor din judetul nostru care intrunesc criteriile impuse de metodologia TOP-ului, si care pot fi desemnate pentru a fi cei mai buni actori economici ai anului 2014. Editia de anul acesta a TOP-ului aduce pe podiumul laureatilor firmele buzoiene care s-au remarcat prin realizarile activitatii lor economice. Vor fi premiati ocupantii primelor trei locuri la fiecare sectiune a TOP-ului. Consider acest eveniment o manfestare importanta din viata comunitatii de afaceri buzoiene. Cu aceasta ocazie ii felicit pe castigatori, dar si pe reprezentantii si salariatii tuturor firmelor buzoiene! Succes!”.

 

I.G.