FOTO - 3 miliarde de lei vechi, din banii publici, dusi pe apa sambetei in crapaturile de la Manastirea Ratesti. Vezi aici documentele si dovezile risipei (EPISODUL AL III-LEA)

solutia ratestiArhiepiscopia Buzaului si Vrancei nu inceteaza sa uimeasca prin impertinenta si apucaturi de “snapan”: cu toate ca Manastirea Ratesti sau ce a mai ramas din ea este doar amintire si niciun specialist nu si-a mai dat cu parerea in reabilitarea sfantului lacas (monument istoric). Potrivit chitantei nr 207 din 21.12.2015, monahul Ghelasie T.

imputernicit al Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei pentru manastirea Ratesti din comuna Berca, ridica suma de 300.000, avand explicatia urmatoare: “lucrari stabilizare teren la biserica mare a Manastirii” – actiune “savarsita” cu ajutorul societatii Tancrad SRL din Galati, nimeni alta decat cea agreata si la Pardosi si in alte locuri unde a “facut multe foarte". Cititi documentele atasate si veti vedea unde se scurg banii publici! Reamintim: in primul episod al dezvaluirilor noastre (poate fi consultat AICI) v-am aratat cum s-au scurs 550.000 lei de la CJ Buzau pentru acoperisul Catedralei Sf. Sava din Buzau, via Arhiepiscopie si IPS Ciprinel Crasnel, in episodul al II-lea (vezi AICI linkul) am demonstrat cum la parohia Carlomanesti s-au cheltuit alte zeci de mii lei pentru un gard si alte acareturi, iar monumentele istorice din zona zac in paragina.

 

VOM CONTINUA!

I.G.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează