AUDIO – Cum minte de ingheata apele primarul Toma in legatura cu situatia de la Urbis! Membru in Consiliul de Administratie al societatii mentionate – Gabriel Stanescu vorbeste clar despre “santajul, amenintarile si abuzul de putere” din biroul primarului

CLM Extraordinara BuzauAVEM DOVADA CA PRIMARUL TOMA A MINTIT – INREGISTRARE AUDIO CU DEPOZITIA LUI GABRIEL STANESCU – membru in CA al Urbis Serv! In plin scandal legat de “afacerea Urbis”, primarul Toma a mintit senin opinia publica in legatura cu “santajul, abuzul de putere si amenintarile” la care i-a supus pe membrii Consiliului de Administratie al societatii mentionate.

Reamintim, nu mai departe de marti 17 ianuarie a.c., in sedinta extraordinara a CLM Buzau, s-a purtat urmatorul dialog (poate fi vizionat AICI) intre consilierul local Silviu Rosioru si primarul Toma: ”Am înţeles că pe data de 3 ia­nuarie domnul primar i-a chemat pe domnii Stănescu Gabriel Decebal (încă membru în Consiliul de Adiministraţie al Urbis Serv, fost angajat Trans Bus într-o funcţie de conducere, n.r.), Petre Burada şi Dinu Ilie şi le-a impus să îşi dea demisia din Consiliul de Administraţie. Care a fost motivul acestei cereri? Şi, am înţeles de la domnul Stănescu, că li s-a spus că, dacă nu îşi dau demisia, această societate nu va primi nicio lucrare din partea Consiliului Local, de la Primărie”, a spus Roşioru. „Vă rog să prezentaţi dovada, domnul Roşioru, dumneavoastră le ştiţi pe toate!”, i-a replicat primarul.  „Dovada este domnul membru în Consiliul de Administraţie, domnul Stănescu” – Rosioru. „Domnul Stănescu rezolva multe probleme pe hârtie la Trans Bus: cuvinte încrucişate şi Sudoku“ – primarul Toma (primarul nu a stiut nici macar sa pronunte “cuvinte incrucisate” si “rebus”, fiind scos din impas de locotenentii sai din preajma! VEZI VIDEO).

IATA DOVADA DOMNULE PRIMAR TOMA (inregistrare AUDIO Gabriel Stanescu):

“Am 35 de ani la Trans Bus…cum poate sa scrie cotidianul Opinia prostiile astea ca eu dezlegam rebus, cuvinte incrucisate…pai ma cunoaste sa zica asa ceva? Cum poate sa scrie prostiile astea? A luat legatura cu mine sa vada cine sunt si ce fac? Interesati-va la oamenii vechi de acolo…cine e Stanescu asta ma, cine este asta ma, ce a facut asta ma? Dupa plecarea domnului Jercan de la Trans Bus a adus un personaj care este ruda cu el…cumatru, i-a botezat copiii . Ala fara sa intrebe pe nimeni a aprobat organigrama, a desfiintat functii…a facut ce a vrut… Am fost lasat 6 luni ca director adjunct interimar, urmand sa dau concurs pentru acel post…m-au desfiintat…am si eu studii superioare tehnice, sunt absolvent si de Drept, sunt autorizat pe linie de RAR Bucuresti”, a precizat Gabriel Stanescu. La intrebarea daca tot ce s-a vehiculat prin presa si la CLM (amenintari, santaj, etc…din partea primarului Toma) este adevarat, Stanescu a raspuns: “ Am fost chemat in 45 de minute la birou la primar, am primit telefon la 09:15 de la directorul Urbis… eu impreuna cu toata conducerea tehnica  si a spus asa: “Domnule, dumneavoastra trebuie sa va dati demisia, daca nu va dati demisia nu dau nicio comanda de lucru la Urbis…”. Lucru acesta se intampla si acum, eu am fost ieri la Urbis, am fost in perioada de deszapezire…nu le-a dat nicio lucrare, a dat numai RER-ului si ei neavand atatea utilaje a inchiriat de la…Urbis. Pe perioada interimatului meu au vrut sa-mi mareasca salariu si am refuzat…am zis sa ramana asa pana la titularizarea mea…aveam 3770 de lei. Nu mi-am dat demisia pentru ca, cel care-si da demisia dintr-o functie este un om slab…este un act unilateral…e o minciuna ce a aparut in Opinia, eu nu MI-AM DA DEMISIA, NU POT SA FAC ASA CEVA, NU MA CONSIDER VINOVAT. La primul mandat am gasit Urbis-ul cu datorii, noi in 2015 l-am redresat si suntem pe profit acum…el vrea sa lucreze numai cu firmele lui…in loc sa isi incurajeze societatea lui, sa faca lucrari de calitate… la intalnirea cu Toma nu am fost numai eu, Burada si domnul Dinu ci si conducerea Urbis – Franculescu, doamna Lazar…ei pot sa confirme ce am spus, nu se poate sa nu recunaosca asta si sa se intoarca cu 180 de grade…“, a mai spus Stanescu. Ramane acum sa vedem cum vor decurge “ostilitatile” la cea mai mare societate la care este actionar Consiliul Local si Primaria, dupa ce s-a pus pe butuci Prescomul  si s-a incercat preluarea cu forta a Companiei de Apa Buzau.

Iulian Gavriluta

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

NEWS BUZAU TE TRIMITE LA CINEMA!cinematograf happy cinema 1250x150