FOTO - Arhiepiscopia si constructiile ilegale la monumentele istorice buzoiene (In atentia Directiei Judetene pentru Culte, Cultura si Patrimoniu – Buzau si a institutiilor abilitate!)

Constructii ilegale Arhiepiscopia BuzauluiIn doua materiale de presa anterioare, semnalam aparitia a doua constructii, una in incinta Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei, pe latura dinspre Strada Unirii (vizavi de blocuri), spre cartierul Micro 3, ce pare a fi destinata a fi o biblioteca dotata cu sala de lectura, si o a doua, in incinta Bisericii Greci, ambele situate in zona de protectie a unor monumente istorice.

O lectie de istorie - Semnificatiile zilei de 24 ianuarie si trecerea domnitorului Cuza pe strada “Targului” din Buzau

Strada Cuza Voda BuzauStrada Cuza Voda (numita anterior si Strada Targului) este principala strada comerciala aflata in centrul istoric al orasului Buzau, Romania. Multe din casele de pe aceasta strada dateaza din secolul al XIX-lea, fiind construite pe niste fundatii existente deja. Sunt cladiri care au parter si etaj, negustorii care le detineau avand pravaliile la parter si locuintele la etaj.

AUDIO – Cum minte de ingheata apele primarul Toma in legatura cu situatia de la Urbis! Membru in Consiliul de Administratie al societatii mentionate – Gabriel Stanescu vorbeste clar despre “santajul, amenintarile si abuzul de putere” din biroul primarului

CLM Extraordinara BuzauAVEM DOVADA CA PRIMARUL TOMA A MINTIT – INREGISTRARE AUDIO CU DEPOZITIA LUI GABRIEL STANESCU – membru in CA al Urbis Serv! In plin scandal legat de “afacerea Urbis”, primarul Toma a mintit senin opinia publica in legatura cu “santajul, abuzul de putere si amenintarile” la care i-a supus pe membrii Consiliului de Administratie al societatii mentionate.

Primarul C-tin Toma vrea raul buzoienilor – introduce in mod gratuit “ucigasul tacut” (Wi-Fi) in Crang. Citeste aici despre efectele NEGATIVE ale aparatelor WIRELESS asupra SANATATII omului

Wi Fi pericol CrangCa si cum s-ar fi terminat toata treaba in parcul Crang, primarul Toma mai coace una: “Wi-Fi gratuit” in singurul loc linistit din oras. Ideea n-ar fi rea, daca acest mijloc de comunicare nu ar avea efecte negative asupra sanatatii copiilor si a celor mai sensibili dintre cetateni.

UPDATE ADRIANA PETCU a primit aviz favorabil.Dusa de val….la Ministerul Apelor si Padurilor, buzoianca ADRIANA PETCU. Cititi aici ce “poama” este noul ministru buzoian

adriana petcuDupa o noapte furtunoasa si o zi plina de supozitii iata ca ieri, 3 ianuarie 2017, liderul PSD Liviu Dragnea si primul ministru al Romaniei Sorin Grindeanu au facut publica lista propusa pentru ministere in noul legislativ. Nume vechi si nume noi, cu experiente mai mult sau mai putin cunoscute si recunoscute. Si, nu vom lua acum la rand numele din cabinet, ne oprim in prima analiza la nimeni alta decat buzoianca ADRIANA PETCU si ne intrebam cum este firesc ce “calitati”

FOTO DOSAR - 38 de institutii din Buzau (scoli, gradinite, Directii, Centre) somate de lege si avocati sa reangajeze politistii locali disponibilizati ilegal de Primarie

politisti locali somatie TomaCu toate ca majoritatea ziarelor aservite primarului Toma anunta – fara temei SI INTR-UN MOD CU TOTUL NEPROFESIONAL – “vesti proaste pentru politistii locali“ disponibilizati dupa cheremul serifului de la Palat, realitatea contrazice randurile asternute “la comanda” si intr-un mod lamentabil chiar si pentru o presa de provincie:

Subcategories