FOTO - De 60 de ani... Liceul de Arte „Margareta Sterian” Buzau la ceas aniversar. Vezi aici programul complet al manifestarilor

Liceul de ArteLiceul de Arte “Margareta Sterian” Buzau sarbatoreste, in perioada 7-8 decembrie, 60 de ani de existenta a institutiei de invatamant patronata de marea pictorita, scriitoare si traducatoare buzoianca MARGARETA STERIAN, prilej cu care unitatea a pregatit o serie de manifestari aniversare – concerte, sesiune de comunicari si referate, recitaluri, expozitii, etc.

Cum si-a falsificat grosolan CV-ul – generalul (r) Petrica-Lucian Foca, pensionar de lux si actualmente consilier personal al primului-ministru Tudose (din marturiile generalului de brigada Dumitru Miu)

CV fals Foca Gen MiuIntr-o dupa-amiaza frumoasa de toamna, am avut prilejul sa-l avem ca oaspete in redactie, pe generalul de brigada (r) Dumitru Miu. In afara de placerea de a intalni un om onest, profesionist si luptator, impreuna cu care am depanat unele amintiri comune,  am ramas uimit de ceea ce ne-a povestit – legat de cazul (de acum patologic) generalului (r ) Petrica-Lucian Foca: acesta a mintit grosolan in legatura cu CV-ul sau si a adus astfel o umbra asupra prestigiului Armatei Romane. Cine are interes sa-l apere pe generalul Foca si ce servicii a facut el politicienilor si altora de il apara in „asemenea hal”? Iata pe scurt ce zice generalul iar dupa acest rezumat va prezentam un Memoriu depus de acesta, Primului ministru al Romaniei - Tudose, precum si altor foruri ale Armatei Romane:

ULTIMUL MITOMAN – DONALD TOM. Cum minte primarul in privinta proceselor cu politistii locali (implicata si jurista Basturea) si a grajdurilor din Complexul Marghiloman (declaratie din Germania - Irina Marghiloman)

Mitomanul Donald Tom MarghilomanNu mai este o noutate ca avem in fruntea municipiului (ca paduchele!)un mitoman de cea mai joasa speta – Donald Tom. Iata doua aspecte -  PRIMUL CAZ: La ultimul CLM (LINK)daca aveti rabdare si parcurgeti materialul publicat de noi, vedeti cum pentru pierderea proceselor cu politistii locali, primarul da vina pe o jurista a Primariei – M. Basturea care ar fi “ascuns” (?!) unele dosare din instanta legate de cauza.

SCRISOARE DE LA UN PARINTE: A VENIT TIMPUL cand aripile se desprind in zborul pentru viata! Anul Universitar incepe astazi pentru mii de studenti. SUCCES TUTUROR!

An universitarSCRISOARE DE LA UN PARINTE CATRE FIUL LUI: "Parca mai ieri nici nu gandeam ca momentul asta va veni asa de repede, si uite ca a venit...Cum m-a gasit momentul pe mine ca parinte? Ce mai conteaza cand gandul meu este cum l-a gasit pe el, copilul meu, puiul meu de pana mai ieri ale carui aripi astazi se desprind in zbor...Imi trec prin minte zeci de intrebari si griji, cate griji...

UPDATE PRECIZARE/DREPT LA REPLICA - Donald Tom in contradictoriu cu “HĂPLUȚ ȘI PRIETENII”. Edilul cere subordonatilor sa se numere cozile de caini si pisici din proprietatile buzoienilor. Vezi aici ce reclama asociatiile de profil si ce probleme grave se

Haplut prieteni cainiNu se termina un scandal la Primaria Buzau si incepe altul. Dupa valurile cu procesele si popririle primarului au urmat: Compania de Apa, politistii locali, apa meteorica, parcarile, asfaltarile, rondurile, semnele de circulatie, comasarile, autobuzele si multe altele...acum insa a sosit si „ceasul” cainilor si pisicilor din Buzau.

Subcategories

Continut recomandat