Sayonara Donald Tom! Sa mai vii cand te chemam noi! LIVE-urile noastre le poti vedea si de langa gheise...pe bune!

Donald Tom SayonaraA plecat in aventura vietii lui, Donald Tom zis si primarul orasului Buzau. La ultima intalnire ne-a spus ca ar vrea sa ne ia si pe noi in turul de onoare....evident era o gluma...ne-am prins sa stii Tomita! Daca n-ar fi primar al urbei ci un simplu om, Donald Tom ar fi simpatic...pe bune si nu pentru moaca - ca nu-l ajuta deloc

- ci doar pentru ca mai inveseleste acest spatiu de la Curbura Carpatilor cu elucubratiile mintii lui in halat de la Metalurgica. Nu stiu cum se purta cu Andrei Barac pe timpul Servagromecului si cum baga el baietii la parnaie sau cum era el sef la un cotidian local si dadea sfaturi jurnalistilor, dar cert este ca in prezent e de tot rasul si vrand nevrand se transforma pe zi ce trece in "pacaliciul" urbei sau paratraznetul pe care se scurg toate "mistourile" buzoienilor. De abia steptam sa vedem cu cei idei se intoarce peste 2 sau 3 saptamani din Coreea de Sud, Japonia si China...speram sa faca odata "metroul" ala si eventual niste pagode prin parcuri ca de Muzeul (...Ulii )Calului, asfaltare cu granit si centre de excelenta, ne-am saturat deja.... Totusi, speram sa mai gaseasca pe cineva in primarie cand revine...daca revine si nu a fugit de DNA. La fel, costumul de la ultimul CLM nu mai merge s-a uzat zau (vezi foto!) si nu se potriveste cu imaginea de...miliardar de carton (sper ca nu au inceput sa va manance moliile!!!). Sayonara (“La revedere”in limba japoneza) Donald Tom...sa vii cand te chemam noi..adica la "Pastele cailor" din muzeul tau din Marghiloman! Amin - vorba "gurului" tau - Inalt Prea Smintitul Ciprinel!

 

I.G.

 

Donald Tom Sayonara

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează