Doua evenimente dedicate apicultorilor la Ramnicu Sarat in perioada 4-5 martie. Festivalul National al Apicultorilor din Romania si Targul apicol “Zilele Apicultorilor Ramniceni”

Targul apicol Ramnicu SaratDoua evenimente dedicate tuturor iubitorilor albinei si produselor apicole! Festivalul National al Apicultorilor din Romania, aflat la editia a II a si Targul apicol “Zilele Apicultorilor Ramniceni”, aflat la editia a VIII a, se desfasoara in municipiul Ramnicu Sarat la sfarsitul saptamanii, mai exact in perioada 4-5 martie 2017. Expozanti prezenti - apicultori si firme specializate, vor etala produse

într-o gama extrem de diversificata: de la produse apicole obtinute direct din stupina cât și conditionate sau alte preparate derivate din produse apicole -  suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc. De asemenea, de aceste evenimente vpor putea beneficia si apicultorii, deoarece vor fi prezente si produse dedicate acestora - stupi si componente, utilaje si alte echipamente apicole, produse pentru sanatatea albinelor, pentru nutritie, carti de specialitate etc.

 

Sursa: stiriagricole.ro

A.D.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează