GALERIE FOTO - Un libanez adoptat de Buzau ce a studiat la “Russian Cultural Center Beirut” va expune la Centrul de Cultura si Arta Buzau. Vezi aici amanunte

Ali Atrissi Liban expozitie picturaAli Atrissi este un cetatean de origine libaneza nascut pe data de 20.10.1967. Artistul este casatorit cu buzoianca Elena Atrissi si au impreuna doi copii de 26 ani respectiv 14 ani restabiliti in Romania. Ali a studiat pictura si sculptura la “Russian Cultural Center Beirut”. Pana in prezent, artistul plastic a realizat trei expozitii de pictura si sculptura in trei ani consecutiv dar niciodata nu a expus in Romania.

Momentan se ocupa cu pictura si sculptura, anterior lucrand ca profesor de desen in Beirut. Potrivit descrierii personale, Ali Atrissi este “o persoana sincera si onesta munceste foarte mult pentru ceea ce isi doreste si este deschis sfaturilor si parerilor”. In timpul liber ii place sa petreaca cat mai mult timp cu familia, sa viziteze minunatele frumuseti ale Romaniei, sa citeasca si nu in ultimul rand sa picteze in aer liber. Pe data de 20.04.2017  va avea loc o vernisajul unei expozitii de pictura si sculptura la Centrul de Cultura si Arta Buzau incepand cu orele 12:00,  aceasta fiind deschisa timp de doua saptamani. Intrarea este libera.

 

I.G.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează