Hartia igienica iti poate face rau! Care este pericolul si ce alternative ai?

Hartie igienicaTe-ai gândit vreodată dacă hârtia igienică este sau nu bună pentru sănătate. Ei bine, unele îți fac rău, dar ai și alternative. Mulți producători vopsesc hârtia igienică cu clor sau dioxid de clor, agenți cancerigeni. Hârtia igienică reciclată poate conține BPA, un compus organic sintetic solubil în solvenți organici, dar slab solubil în apă.

CU OCHII PE CER! Asteroidul pierdut de astronomi se intoarce! 2010 WC9 nu este periculos….doar curios!

Marian Urbanik 2010 WC9 h 1526294709 lgUn asteroid pierdut din atentia astronomilor, se intoarce azi! În noiembrie 2010, Catalina Sky Survey din Arizona a descoperit un asteroid aproape de pământ la fel de mare cat un teren de fotbal. Înainte ca astronomii să-și poată urmări pe deplin orbita, roca spațială a “dispărut”. Săptămâna trecută, a reapărut, apropiindu-se de Pământ. Numele asteroidului este 2010 WC9.

Cele mai periculoase rase de caini. Stiti care sunt rasele ce NU AU VOIE NICIODATA in spatiile publice si cele pe care trebuie OBLIGATORIU sa le declarati la politie

Caini periculosiCâinii cu potenţial agresiv sunt împărţiţi, în România, în două categorii. Din prima fac parte doar trei rase, care sunt considerate a fi de luptă şi atac. Este vorba de câinii din rasele Pitbull Boerbull, Bandog şi metişii lor, relevă OUG 55/2002. În a II-a categoria sunt încadraţi câinii din rasele Staffordshire Bull Terrier, American Staffordshire Terrier (Amstaff), Tosa, Rottweiller, Dog Argentinian, Mastino Napolitano, Fila Brazileiro, Mastiff, Ciobănesc Caucazian, Cane Corso şi metişii lor.

Ce credeti, pot prezice animalele cutremurele?

Animale cutremurePoveştile privind animalele ce încep să aibă un comportament ciudat atunci când are loc un cutremur sunt obişnuite, aşadar nu este ceva nou faptul că cercetătorii încearcă să înţeleagă acest fenomen. Analizele din cadrul unui studiu sugerează că dovezile nu sunt concrete. Conform Science Alert, studiile cu privire la comportamentul neobişnuit al animalelor atunci când este cutremur sunt puţine.

NEWS BUZAU TE TRIMITE LA CINEMA!cinematograf happy cinema 1250x150