UPDATE- Lansarea de carte a criticului literar Daniel Cristea Enache a fost anulata din ordinul unui inspector din ISJ Buzau. La Buzau incep Zilele Colegiului National "MIHAI EMINESCU”

Zilele CN Mihai EminescuLuceafarul poeziei romanesti, Mihai Eminescu se nastea in urma cu 167 de ani, in data de 15 ianuarie. Cu acest prilej, Colegiul National „MIHAI EMINESCU” din Buzau dedica aniversarii poetului ample manifestari culturale incluse in proiectul educativ, din Calendarul de Activitati Educative Judetene, ZILELE C.N. „MIHAI

EMINESCU”, in perioada 13-20 ianuarie 2017. Calendarul activitatilor este foarte bogat incluzand simpozioane judetene, cercuri metodice, conferinta si lansarea de carte a criticului literar Daniel Cristea Enache, lectura publica, dezbateri, comisii metodice, expozitie foto-documentara „Mihai Eminescu, altfel decat poetul” dar si o expozitie de carte „Cartea ca obiect de arta”. Asadar, buzoienii sunt asteptati la o saptamana de activitati  cultural-educative dedicate poetului Mihai Eminescu.

A.D.

UPDATE- Lansarea de carte programa ta pentru data de 13 ianuarie 2017 din cadrul Zilelor Colegiului "Mihai Eminescu" a fost anulata din ordinul unui inspector scolar din cadrul ISJ Buzau.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează