"Un singur neam, o singura credinta" - Colectie unica de icoane romanesti aduse din Republica Moldova la Buzau

Colectie icoanePrimăria municipiului Buzău anunţă desfăşurarea în data de 25 aprilie 2018, ora 12.00, la Centrul Cultural „ Alexandru Marghiloman” avernisajului expoziţiei de icoane româneşti „ Un singur neam – o singură credinţă”, colecţionar domnul Petru Costin din Republica Moldova.

ASCIOR (Asociația pentru Civilizația Ortodoxă) prinde aripi – se deschide filiala din Mizil!

ASCIOR MizilUltimele pregătiri pentru deschiderea Filialei ASCIOR-MIZIL, un eveniment important în lansarea activităților ASCIOR în granițele României. Spunem aceasta deoarece prima filială ASCIOR s-a deschis în Martie 2018 în Basarabia, ASCIOR-ORHEI, președintă prof. drd. Tatiana Croitor și anul acesta sunt posibile deschiderea de filiale ASCIOR în Chișinău, dar și în Cernăuți (Ucraina), Torino (Italia) și Atena (Grecia).

Luna mai aduce la Buzau Festivalul Filmului Francez. Vino si tu la "schimbarea" de idei, de idealuri, de viata...

Festivalul Filmului FrancezÎntre 24 aprilie şi 6 mai, Festivalul Filmului Francez face o mică revoluţie pe marile ecrane din 9 oraşe din România (Arad, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Sfântu Gheorghe, Timişoara) cu cea de a 22-a sa ediţie al cărei cuvânt de ordine este "schimbare" - schimbare de idei, de idealuri, de perspectivă, de viaţă, de societate.

Sesiune nationala de comunicari stiintifice, "1918 - Sfarsit si inceput de epoca", la Muzeul Judetean Buzau

Sesiune comunicari stiintificeMuzeul Județean Buzău, instituție de cultură ce funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Buzău, organizează în perioada 26-27 aprilie 2018, Sesiunea de comunicări științifice cu titlul: 1918- sfârșit și început de epocă. Evenimentul face parte din suita de manifestări organizate de muzeu în anul Centenarului Marii Uniri.

Pregateste-te de Festivalul UNTOLD 2018, s-au pus in vanzare biletele! Afla aici programul pe zile si pretul

UNTOLD 2018Organizatorii festivalului Uuntold, care va avea loc în perioada 2-5 august, la Cluj-Napoca, au anuntat programul partial pe zile si punerea în vanzare a abonamentelor de o zi. Organizatorii festivalului Uuntold, care va avea loc in perioada 2-5 august, la Cluj-Napoca, au anuntat programul partial pe zile si punerea în vanzare a abonamentelor de o zi.

ROMANI DE POVESTE! Medic roman ales bursier in cel mai PRESTIGIOS PROGRAM de la Stanford, cel mai bun curs MBA din lume

Stanford SchoolMedicul roman Sevda Memet din Constanta va urma un masterat in administrarea afacerilor la Stanford Graduate School of Business, cel mai bun program de MBA din lume, conform Financial Times. Romanca a primit o bursa din partea programului Knight-Hennessy, infiintat de John Hennessy, fostul presedinte al Universitatii Stanford si actualul presedinte al Alphabet, compania care detine Google, si de Phil Knight, fondatorul Nike.

Subcategories