Claudiu Bleont si Magda Catone urca pe scena la Buzau cu.....Un barbat si mai multe femei

Un barbat si mai multe femeiJoi, 25 ianuarie, ora 19:30, spectatorii buzoieni ii pot urmari pe Claudiu Bleont si Magda Catone pe scena Salii Consiliului Judetean intr-o comedie cu nabadai: Un Barbat si mai multe femei, de Leonid Zorin. Actiunea piesei de teatru ,,Un barbat si mai multe femei” il plaseaza pe Gavrunski, personaj interpretat de Claudiu Bleont, ca victima timida a sistemului birocratic, atunci cand i se cere o adeverinta pentru permisul de conducere de amator, o clauza absurda si aproape imposibila.

Manifestari in Buzau de Ziua “Micii” Uniri. Vezi aici programul complet

Unirea BZIn anul Centenarului Marii Uniri (sarbatorita la 1 decembrie), Consiliul Judetean Buzau, impreuna cu Muzeul Judetean Buzau, Teatrul George Ciprian Buzau si Centrul Judetean de Cultura si Arta Buzau, in parteneriat cu Divizia 2 Infanterie ”Getica” si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Buzau anunta implementarea programului cultural-educativ “Hai sa dam mana cu mana” la Muzeul Judetean (ed. a III-a) in ziua de 24 Ianuarie 2018(Centenarul Micii Uniri) la sediul principal al muzeului, incepand cu ora 10.00.

Buzoienii sunt invitati sa gaseasca....NUMITORUL COMUN intr-un spectacol cum nu s-a mai vazut

Numitorul ComunTeatrul de Comedie Bucuresti va asteapta miercuri, 24 ianuarie, ora 19:30, la Sala Consiliului Judetean cu un spectacol cum nu s-a mai vazut, dupa un text de Alexandru Popa in regia lui Vlad Zamfirescu, acelasi tandem responsabil de spectacolele All Inclusive si Secretul Fericirii, foarte apreciate de publicul buzoian si din tara.

168 ani de la nastere....EMINESCU, mereu surprinzator! Citeste aici cateva lucruri mai putin stiute despre Mihai Eminescu

Mihai EMINESCUSarbatori dupa sfinte sarbatori. Inca de pe bancile scolii am memorat ziua de 15 ianuarie drept aniversarea lui Eminescu. Asadar, mijlocul lui ghenar ne ofera o sarbatoare a culturii, a simtirii romanesti, cand, in fiece an, ne amintim de poetul nepereche. Conventional, ii serbam acum ziua de nastere, desi el stia ca nu a venit pe lume la 15 ianuarie.

Femeile, licenţiozitatea şi online-ul

femei FB RepublicaSă aruncăm o privire aleatoare peste câteva comentarii (reale) ale unor fete la fotografiile altor fete. Universalitatea replicilor face inutilă menţionarea sursei (numele sunt inventate): „Eşti superbă, Luiza” (cu răspunsul „Mulţumesc, Corina, eşti o dulce”); „Prinţesa mea” (cu răspunsul „Miss u, Georgiana. Hugs & kisses”); „Maria, frumuseţe, tu înfloreşti pe zi ce trece. Besos” („Te sărut, draga mea.”); „O femeie gingașă cu suflet de aur!” („Hi hi hi :* :* :*”); „Eşti frumoasă ca un înger, Alinuța.” („Te pup din toată inima, iubita.”)...

Subcategories