LIVE - UN NOU EVENIMENT CULTURAL LA BUZAU! „Shopping si Arta”, expozitie de pictura si fotografie gazduita de Galleria Mall (FOTO/VIDEO)

Shopping si artaIn perioada 18-27 august la Galleria Mall Buzau are loc cea de-a 3-a editie a evenimentului Shopping ai Arta, un eveniment ce imbina placerea shoppingului cu frumusetea artelor. Vernisajul evenimentului are loc vineri, 18 august, incepand cu ora 18:00, in cadrul galeriei de arta situata la etajul 1 al centrului commercial (langa Happy Cinema).

Constantin Brancoveanu – un martir intre domnii romani. 15 August – 303 ani de la jertfa Sfintilor Martiri Brancoveni

Constantin BrancoveanuConstantin Brancoveanu  s-a nascut in anul 1654 din parintii vornicul Papa Postelnicul si Stanca Cantacuzino. Constantin a crescut fara tata, deoarece acesta moare pe cand avea doar un an.  Este crescut de mama, de bunica dinspre tata Pauna Greceanu si de unchiul sau, Stolnicul Constantin Cantacuzino, pe care ajunge sa-l iubeasca ca pe un tata. Brancoveanu, de-a lungul vietii sale, detine diferite functii de seama ale tarii: aga, postelnic, spatar si logofat.

„Shopping si Arta”, expozitie de pictura si fotografie la Galleria Mall Buzau. Vezi aici cand va avea loc vernisajul

Shopping si artaIn perioada 18-27 august la Galleria Mall Buzau va avea loc cea de-a 3-a editie a evenimentului Shopping ai Arta, un eveniment ce imbina placerea shoppingului cu frumusetea artelor. Vernisajul evenimentului va avea loc vineri, 18 august, incepand cu ora 18:00, in cadrul galeriei de arta situata la etajul 1 al centrului commercial (langa Happy Cinema).

Subcategories

Continut recomandat