Un oras intreg te conduce astazi pe ultimul drum....Odihneste-te in pace VALI NICOLA- COVALA!

Vali Nicola

Ce destin, sfarsit de an, sfarsit de viata, a murit mult prea tanar.....Vali Nicola, Covala cum il stiam toti, avea doar 49 de ani, era printre cei mai buni ingineri de sunet al evenimentelor, dar inainte de toate era tata, frate, prieten, coleg. Atat a fost.... in seara zilei de 28 decembrie inima lui Covala a inceput sa doara, iar la scurt timp a incetat sa mai bata. In cateva minute trupul sau a fost fara suflare......„Tineri şi batrâni, la garderobă / Vin să-şi lase cea din urmă haină,/Programați să intre în spitale / Ca să poată să se stingă-n taină”…..”Ne mor actorii”, o poezie de Adrian Paunescu, ne-a murit un actor al sunetelor…. 

S-a stins in taina, fara sa supere pe nimeni, s-a stins langa cativa colegi si prieteni, nu a mai fost loc pentru planuri, planuri de viitor…. Avem de multe ori impresia ca cei care mor, mor doar pentru ei, pentru ca asa este sa se intample. Prea tineri, prea buni, prea devreme, mor pentru a ne spune si noua ca nu suntem vesnici, ca ceea ce traim acum este provizoriu. Raman in urma, copii, rude, prieteni, lacrimi, regrete si intrebari…. De ce? De ce el? Nu putem noi, oameni fiind, sa stim judecatile lui Dumnezeu. Putem doar sa credem ca viata omului nu se sfarseste odata cu viata trupului. Putem sa ne rugam pentru sufletul lui, Dumnezeu sa-l aiba in grija Sa! Trupul neinsufletit se afla la Capela Cimitirului Eroilor iar slujba de inmormantare va avea loc astazi, 31 decembrie 2016, dupa ora pranzului. Cu subiect si predicat moartea l-a luat prea devreme dintre noi, fumurie si amara, inconfundabila….

Mesajele emotionante il conduc pe COVALA  pe ultimul drum…

“Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Sa orchestezi corul de ingeri din cer asa cum doar tu stii sa o faci"

Tolea Postovei - prieten si colaborator cu Vali Nicola

"...credeam s-a epuizat stocul de vesti triste pe 2016 si imi faceam bagajul spre vacanta si spre un 2017 mai bun...cind ,iata,aflu de disparitia lui Vali "Covala "...cu care mai aveam inca atitea sa impart ... " cum sa nu ,Tolea " ,"sigur ca da ,Tolea " ,tot timpul alaturi de cei care ii solicitau sprijinul la butoane sau la un pahar .... vesnic neobosit ,probabil oboseala asta de neoboseala l-a trimis in alte zari sa se odihneasca...sper ca sunetul si muzica pe care le-a iubit si cu care a trait ii vor tine de urit...si-i va intilni acolo sus pe toti prietenii disparuti sa puna de o cintare. Imi pare rau ca nu voi putea fi linga cei dragi lui pe ultimul drum,voi fi insa alaturi cu sufletul....si voi varsa un strop de vin si o lacrima o data cu primul pas in 2017 ..."

TEATRU GEORGE CIPRIAN - BUZAU:

"La fulgeratoarea despartire de D.J. Valentin Nicola In aceasta fasta perioada a lui 2016 cand, ne intrecem cu totii in… La multi ani…sanatate…si alte urari de bine, azi in Miercurea spre An Nou la orele 17,00, ne-a parasit cunoscutul sunetist Valentin Nicola , lasandu-ne mai putini pe calea vietii. 

Avea doar 49 de ani si,desi era un maestru al platanelor avea o trecere discreta printre noi, aproape neobservat, cu grija creatorului care nu trebuie sa-si eclipseze evenimentul in desfasurare, meticulos si constiincios isi facea treaba cu multa pasiune si chiar determinare, fiind un impatimit in redarea acustica a evenimentelor. 
Era cea mai recenta si benefica achizitie, in colectivul Teatrului George Ciprian si, nimeni nu banuia ca va fi atat de scurta aceasta prezenta, care ar fi dat si mai departe greutate desfasurarilor de pe scena buzoiana, unde era nevoie de aportul unui specialist ca el. 
A “sonorizat” cu mult talent, nenumarate concerte si manifestari pe care, nu stim daca ni le amintim in amanunt, cert este ca si-a legat numele de Festivalul postdecembrist TOP T fiind si legat de cercul unor cantautori de renume, din rockul actual. 
Dumnezeu sa-l primeasca cu dragoste, pe acest iubit pamantean, cu ochii lui verzi si ten masliniu, probabil din aceeasi stirpe cu panaitistratianul grec, Nicola! 
Valentin Nicola nu te vom uita!"

 

DEPUTAT PSD MARCEL CIOLACU

"Am aflat, cu mare tristețe, ȋn aceastã searã, despre decesul prietenului meu Valentin Nicola, sau Covalã aşa cum îl cunoşteau toţi buzoienii. Sincere condoleanţe familiei îndurerate!"

PRESEDINTELE CJ - PETRE EMANOIL NEAGU

"Cu mare tristete, am aflat, in aceasta seara, ca Valentin Nicola (Covala), angajat al Teatrului George Ciprian, s-a stins din viata. Suntem alaturi de familia indurerata!

Dumnezeu sa-l odihneasca!"

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 RIP Covala!rocker 29-12-2016 21:56
Sunetul ingerilor tu il moderezia cum Covala...prea devreme frate, prea devreme. RIP!!!
Citat