A MURIT DUMITRU FARCAS. Cunoscutul interpret de muzica populara si taragot avea 80 de ani

Dumitru FARCASDumitru Fărcaş, cunoscutul interpret de muzică populară și taragotist, a murit la vârsta de 80 de ani, în noaptea de luni spre marţi, într-un spital din Cluj-Napoca, unde se afla internat pentru o intervenţie. Dumitru Fărcaş era internat într-un spital din Cluj-Napoca. Potrivit directorului Casei de Cultură a Studenţilor, Flavius Milăşan, unde Dumitru Fărcaş era consultant artistic, acesta a murit în urma unui infarct. Dumitru Fărcaş împlinise în luna mai vârsta de 80 de ani.

VIDEO - ADIO Ilie MICOLOV! Autorul celebrei melodii "Dragoste la prima vedere..." A MURIT la varsta de 69 ani

Ilie MicolovIlie Micolov a murit. Autorul uneia dintre cele mai cele mai ascultate melodii românești dintotdeuna - Dragoste la prima vedere - a încetat din viaţă la vârsta de 69 de ani, în apartamentul său din Bucureşti, anunţă România TV.Ilie Micolov s-a născut în iulie 1950, la Suceava.

Era cunoscut publicului mai ales pentru șlagărul "Dragoste la prima vedere". În ultimii ani din viață, artistul era grav bolnav și fusese părăsit de familie.

Odihneste-te in pace!

REDACTIA!  

DOLIU in lumea muzicala. Pe un pat de spital, dupa doua luni de coma, A MURIT indragita cantareata Maria BUTACIU

Maria BUTACIUSolista de muzică populară, Maria Butaciu a murit luni seară, 11 iunie, după o perioadă lungă în care a fost în comă. Cântăreața fusese în comă mai bine de o lună și jumătate, însă în final, ea a pierdut lupta cu boala. Cel care a confirmat nefericita veste a fost Paul Surugiu - Fuego. Acesta a scris un mesaj emoționant pe pagina lui de Facebook. "Cu tristețe am aflat acum de la Mioara Velicu, îndurerată, că a plecat buna noastră prietena, marea artista, Maria Butaciu!